Vilniuje uždaromas eismas Mūrinės Vokės tvenkinio tiltu

  • Teksto dydis:

Sostinėje laikinai uždaromas eismas Lentvario gatvėje esančiu Mūrinės Vokės tvenkinio tiltu. Kaip praneša Vilniaus miesto savivaldybė, po sekmadienį praūžusios audros po tiltu nustatyta grunto išplova.

Savivaldybė pažymi, kad eismas tiltu laikinai stabdomas ne tik visų transporto priemonių, bet ir pėsčiųjų. Planuojama, kad eismas tiltu bus atnaujintas iki šios savaitės pabaigos.

Kol eismas Mūrinės Vokės tvenkinio tiltu draudžiamas, automobilių vairuotojai raginami rinktis alternatyvius maršrutus per Trakų Vokę arba Grigiškes.

Dėl įvestų eismo ribojimų taip pat laikinai keisis 62 ir 68 maršrutų trasos.

62 maršruto autobusai, važiuodami iš Lazdynų link Žemųjų Panerių, neužsuks į Gurelius – apsisukę Mūrinės Vokės stotelėje autobusai toliau kelionę tęs įprasta trasa. Autobusai į Gurelius neužsuks ir važiuodami iš Žemųjų Panerių link Lazdynų, jie taip pat apsisuks prie tilto esančioje Mūrinės Vokės stotelėje.

68 maršruto autobusai važiuodami iš Lazdynų įprasta trasa važiuos iki Gariūnų stotelės, o po to pakeista trasa suks į Savanorių pr., toliau važiuos Grigiškėse esančia Vilniaus g., toliau važiuos link Lentvario, užsuks į Gurelius. Iš ten autobusai ta pačia trasa važiuos pro Lentvarį į Grigiškes, toliau Savanorių pr. link Lazdynų, Gariūnų stotelėje grįžtant į įprastą trasą.

ELTA primena, kad, Lietuvoje nuo sekmadienio vakaro siaučiant stipriam vėjui ir lyjant gausiam lietui, ugniagesiai visoje šalyje maždaug 700 kartų vyko šalinti nuvirtusių medžių.

Daugiausia pranešimų gauta iš Alytaus apskrities, Marijampolės, Kauno, Klaipėdos, Tauragės ir Vilniaus apskričių.

Tuo metu energijos skirstymo operatorius ESO ankstų rytą skelbė, kad dėl stichijos elektros neturėjo daugiau nei 160 tūkst. vartotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių