Svarbią žinią į laikraštį - per kioską!

Nepaisant sunkmečio, "Kauno dienoje" nesenka įvairių skelbimų srautas į specialiai tam skirtus laikraščio puslapius. "Kauno diena" pasirūpino, kad kiekvienas, nutaręs paskelbti laikraštyje jam rūpimą žinią, galėtų kreiptis ne tik į redakcijos skelbimų skyrius, bet ir į visus mieste esančius "Kauno spaudos" kioskus.

Aišku, skelbimai ir toliau priimami tradicinėse vietose: "Kauno dienos" skelbimų skyriuje "Bokšto" pastato pirmajame aukšte (Kęstučio g. 86) ir "Kauno dienos" kioske Vytauto pr. 23 (šalia buvusio "Kauno dienos" redakcijos pastato). Žodžiu, kauniečiams sudarytos sąlygos paduoti skelbimą į "Kauno dieną" arčiausiai gyvenamosios vietos ar darbovietės.

Nauja paslauga - skelbimas į "Kauno dieną" visuose "Kauno spaudos" kioskuose - greitai populiarėja. Skelbimo kvito šablonas kasdien spausdinamas "Kauno dienos" klasifikuotų skelbimų puslapiuose. Kvitą galima namuose išsikirpti, ramiai užpildyti ir nunešti į bet kurį  "Kauno spaudos" kioską.

Bet kurio skelbimo, priimamo kioske, kaina - 20 litų, tačiau jo tekstas turi neviršyti  15 žodžių. Jie sumanėte skelbimą į "Kauno dieną" dėti, o po ranka neturite laikraščio ir nėra kaip išsikirpti kvito šablono, ne bėda - jų turi kiekviena "Kauno spaudos" kioskų darbuotoja.

"Kauno spaudos" kioskuose surinkti skelbimai "Kauno dienoje" pasirodys tam tikra tvarka - ne anksčiau kaip po poros dienų. Pavyzdžiui, jei skelbimas bus priimtas pirmadienį iki vakaro, jis pasirodys trečiadienio "Kauno dienos" numeryje.

Jei antradienį - ketvirtadienio numeryje. Jei trečiadienį - penktadienio  numeryje. Jei ketvirtadienį - šeštadienio numeryje. Penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį "Kauno spaudos" kioskuose priimti skelbimai bus išspausdinti antradienio "Kauno dienos" numeryje.

Asmeniniame skelbime tereikia nurodyti savo vardą, pavardę, adresą ir telefono numerį. Juridiniai asmenys turi nurodyti mokėtojo kodą. Belieka priminti, kad šeštadieninės "Kauno dienos" tiražas yra gerokai didesnis nei įprastą dieną, tačiau skelbimo kaina dėl to nesikeičia.


Šiame straipsnyje: kauno dienos prenumerata

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių