G. Nausėda kirto A. Bilotaitei: melo kojos – trumpos

Grįžti į straipsnį

omg

omg portretas
valdymo aparatas - ministrė panašu, kad su Dauno sindromu, prezikas yra užsienio bankų beždžionėlė ir jau net nebekalba apie Lietuvos gerovę, bet nuolat maivosi apie xoxoliją, plem plem kiek daug pasiekė mūsų valstybė

Nepatinka mam Nausėda, bet

Nepatinka mam Nausėda, bet portretas
Šitoj sitiacijoje tai jį puolė lygioj vietoj. Konservatorių darbo stilius visuomet tas pats - pulti ir menkinti varžovus. O, kad Gabriukas seniai turi naują vaiką su žurnaliste Liepa, tai nepasigiria partija visai Lietuvai? Konservatoriai - šeimus vertybių puolėlėtojai ar ne? Būtų kitos partijos vadovui toks gyvenimo posūkis nutikęs, tai skambėtų visa zlietuva nuo smerkimų?

Tai

Tai  portretas
Arkliadante niekuom nesiskiria nuo lukasenku ir petleriu

Bled

Bled portretas
Arklesnuke surinko vyriausybe palaižūnus atmatas prakeiktus

Naujadaras žmogaus bukumo lygiui išreikšti:

Naujadaras žmogaus bukumo lygiui išreikšti: portretas
„Kvailas (kvaila), kaip konservatorių ministrai“ :))))

vytautas

vytautas portretas
mano nuomone ,prezidentas butu teisus sakydamas ,kad melo kojos trumpos tuo atveju ,jeiju lietuvoja galiotu lenkos valstybes istatymai ,o dabar ,kiek as zinau ,lietuvoja galioja lietuvos istatymai . todel prezidentas klaidina musu valstybes dorus zmones ,o skeltanagiam tinka ir kitos nuones.....

Makurtams

Makurtams portretas
Ir vatoms,jums tik ir belieka huilo subinę laižyti.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Na nieko nepadarysi šitam nykštukui pulti dramblį nurodė senasis, Lietuvos labai labai nekenčiantis, senasis ožys, jau darosi aišku, kad senis, per savo uolius kulės siūbuotojus, brandina Prezidento Pakso likimą. Iš vis tai ši pasileidusi merga, geriau jau eitų savo benkartų, taip vadinami nesantuokinei vaikai, auginti o ne šūdą maltų pačioje svarbiausioje ministerijoje. Plika akimi matosi kad ji sėdi ne savo rogėse, akivaizdžiai nesusitvarko su ministrės pareigoms, o tie išsišokimai visiškai ją žemina.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Kažkokia iškamša visos vyriausybės - kaip ir visi joje nariai, kurie įgriso iki gryno kaulo visiems!

Labai šlykštu stebet

Labai šlykštu stebet portretas
kaip nykštukas dramblį puola, plika akimi matyti bilotaites psichiniai sutrikimai. Tokia svarbi nori pasirodyti, trūksta panelei demesio. Jokios pagarbos aukštesnes pareigas užimančiam asmeniui.

na

na portretas
nei Prezidentas, kaip Prezidentas..panelė Bilotaitė tai jau kokia iš jos ministrė, jei viską iš paruošto lapelio tik paskaityti moka, sakinio nesurezga..aplamai visi ten riejasi vienas ant kito puola nereik ir karo, karas pas juos pačius vyksta. Šlykštu skaityti ir apie juos ką nors girdėti, apart Ukrainos kad reikia tik padėti ir, kad pinigai ten visi keliauja. (moktklų atstatymai, darželių ir visų miestų ) .o savus mokesčiais smaugia. ..dabar vis prabyla ir Prezidentas, o kažkodėl 5 metus buvo tyla. gal Ukrainoje jis gyveno?

Nėra šlykštesnio tipo

Nėra šlykštesnio tipo portretas
kaip šitas. Jau supranta,kad bus Lietuvos kvailių išrinktas. Oi, per tuos penkis metus ne tai pamatysime. Autokratas,kadangi narcizas ir tai pasireikš kaip turi būti

>Mankurtai

>Mankurtai portretas
Nusisuk nuo veidrodžio ir nebus mankurto prieš akis....

Mankurtai

Mankurtai  portretas
Vatos ir vietiniai kremliniai,tokie dabar kauno tiesos komentatoriai, kažkokie išsigimėliai,rinks absoliutų idiotą ir chamą gitanoidą, košmaras, komunistinių kgbistu palikuonys, žmonės būkite budrūs.

f

f portretas
kojos trumpos, bet "landsberg" firmos batelius apsiaus ir toli nukeliaus

Xx

Xx portretas
Sunku patikėti konservatoriais ir jų vadu G.Lansbergiu, kai iš savo partiečių sugebėjo ministro poste rasti tik tokią fotosesijų mėgėją eilinę partijos skalikę Bilotaitę.Čia matyti irgi pagal jų šūkį, daugiau jėgos ,kai jėga yra tai proto nereikia.Reikia labai nemylėti lietuvių tautos kad tokius ministrus skirti.Matyt jos misija tik policiją paversti konpartijos tarnais,kuo ir pavirto gen.komisaras Požela,nes už jį jau kalba ministrė.

Kokia \\\\\.../////

Kokia   \\\\\...///// portretas
ji baisi iš arti.

konservatoriu kale

konservatoriu kale portretas
Debilotaite nuo zodzio debile,kaip ir visa landzberginiu sultve

E

E portretas
JOoooooo...nežinau kieno deka ji tapo VRM ministre, tiesa šia kadencija yra nemažai višteliu kurios tapo ministremis, o gaidžiukai ministeriais..tiesiog vaiku darželis, taciau ir grupes aukletoja pasorode ne iš teigiamiausies puses, ne geresnis ir darželio Direktorius, kuris visa kadencija rupinosi savo grožiu ir vis stengesi veidrody pamatyt tik save...bet geriau toks, nei kiti su atsuktais pirštais i save, tas nors ir žavejosi savim, bet nors nekenke Lietuvai, kaip kiti savo kalbomis jau dabar dar neišrinkti, pilsto kvailystes

tai koks Nauseda tu prezidentas

tai koks Nauseda tu prezidentas  portretas
jei tau kazkokia tai Dakaro trasos liade net prasiziot neleidzia.

o su kuom ,,kirto ,, Gitanas Bilotaitei ??

o su kuom ,,kirto ,, Gitanas Bilotaitei ?? portretas
su lieziuviu per rura ???

manau

manau portretas
Šitas posakis čia visai ne į temą.Melo čia nebuvo,buvo gal nereikalingas veiksmas.Bet faktas,kad ponas iššoko kaip kiškis iš kepurės-buvo!

Anonimas

Anonimas portretas
Koks žemas lygis. Viena - ministrė, nesuvokianti ką dirba, o prezidentas leidžiasi su tokia į ginčus kaip moteris. Liūdna padėtis su tokia valdžia.

Šyta

Šyta portretas
Žertwa tai rimtai nenormali kad aklai vykdo arkliasnukės nurodymus

kaunietė

kaunietė portretas
Padėtis įtempta, reikia ministro, o ne mekenančios neišmanėlės. Negi konservatoriai tiek nusmukę, kad tik tokią ministrę išstatė pajuokai? Tai pasityčiojimas iš visų. Baisiau nebūna.

Pilietis

Pilietis portretas
Ale kiek aistru del to patencialiai pavojingo lietuvos saugumui parazituojančio veltėdžio Volko

melo kojos trumpos

melo kojos trumpos portretas
užtat komunisto ilgos. nežinau ar kojos bet rankos tai tikrai, Bulgarą disidentą Markovą komunisto todoro živkovo rankos pasiekė net londone. Ir tai buvo paskutinis markovo pasiekimas šiam gyvenime.

melo kojos – trumpos...

melo kojos – trumpos... portretas
...pasakė melagis melagei. Ši linktelėjo, ir viskas vėl rieda sena vaga.

lietuva stebuklu salis

lietuva stebuklu salis portretas
turim ministre, dirbusia Dubajuje , kokius darbus?? sklinda gandai , kad dirbo prostitute

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ji panelė.Ožio tvarto bendrininkė.

Kerštas

Kerštas portretas
blogas padėjėjas ministrei kuri kuria nuorodas į namų rūsius ,kurie butų užpilti vandeniu namui sugriuvus. Gal labai pelningas darbas lipdukų kabinėjasi prie namų laiptinių? Ne vienas karą matęs ekspertas nelaiko tokių namų rūsių priedanga, bet ji rimtą burnytę nutaisius kliedi savo sapaliones. Vyti ją ,ir rimtą žmogų paskirti ,kuris turetų supratimą.

Nekompetetinga isteriška blondinė

Nekompetetinga isteriška blondinė portretas
eilini kartą parodydama savo visiška bukumą pademonstravo, kad tik trina krėslą savo užpakaliu vietoj to, kad realiai atliktu darbą užimamose pareigose...

per ja sitiek valkatu turejom,turim,

per ja sitiek valkatu turejom,turim, portretas
Ta bobele gali tik avis ganyti patvorije,

Kikis

Kikis portretas
Čia jis labiau apie save.

Full zero

Full zero portretas
Grūsti juos visus nuo valdžios, kad daugiau nei garso nebūtų.

Galerijos

Daugiau straipsnių