Po siaubingo gaisro Viršuliškėse: nelaimės sukrėstų liudininkų pasakojimai

  • Teksto dydis:

Nelaimės sukrėsti gyventojai ir pyksta, ir dalijasi įvairiais gandais, dėl ko neva galėjo įvykti ši tragedija. Viena iš keliamų versijų – kaimyno savižudybė. Išgąstį patyrė ir aplinkinių namų gyventojai. Pasakoja, kad nuo sprogimo bangos drebėjo namų langai, praneša LNK.

„Nu atrodė, kaip anksčiau kai būdavo čia tuos... stadioną kai sprogdino, tai garsas panašus“, – pasakojo vyras.

„Išgirdom tokį sprogimą, net visi langai sudrebėjo ir iškart šokom žiūrėt pro langus ir pamatėm, kad labai daug dūmų“, – sakė mergina.

„Esu šio namo gyventojas, norėčiau šiek tiek pasipiktinti ugniagesių darbu, nes važiavo tikrai ilgai, gaisras įsiplieskė truputį po 11 valandos, o ugniagesiai tik porą minučių prieš 12 valandą atvažiavo. Ir tai, kol čia vaikščiojo – degė tik 4 ir 5 aukštas, o vėliau dar ir trečias užsidegė“, – piktinosi namo gyventojas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Mes atvažiavom tuo momentu, kai žmones gelbėjo per langus. Tai čia labai greitai viskas vyko, tai va stovėjo mašinos, tai nu visur išdaužyti stiklai... galiniai langai“, – kalbėjo kitas vyras.

„Sklando tokie gandai, kad čia gali būt savižudybė, nes 4 aukšte gyveno toks ne visai sveikos psichikos žmogus, greičiausiai jis taip savo gyvenimą baigs, dar ir kitiems žalos pridarys. Aš jo asmeniškai nepažinojau, kalbėjom su žmogumi, kuris gyveno virš jo, sakė, buvo išgeriantis ir nestabilios psichikos“ – pasakojo namo gyventojas.

„Mes tą žmogų pažinojom. Žmogus prarado žmoną prieš keletą metų, tai jam biškį buvo sunku, ne toks pat buvo, pasimaišė biškį jam... Nežinau, ar gali būti tas variantas, ar iš tikrųjų dujų nuotėkis“, – svarstė mergina.

„Čia gal tik spėliojimai, mes nežinom“, – sakė vyras.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas  portretas
Tai čia tik nelaimė, o kas bus kuomet tos chrusčiovkos pradės "planiškai" griūti, o tas tikrai neišvengiama, nes savo "garantinius" daugiau nei dvigubai atstovėję... Ir visom savivaldybėm dalampački... Va tada tai pasipils kaip grybai po lietaus "nelaimės"...

išskrido ruZkelis

išskrido ruZkelis portretas
tiesiai į kobZono koncertą

Anonimas

Anonimas portretas
Žmogelis nematė išeities PO žmonos mirties nepajėgė vinas išlaikyti butą..todėl nusprendė iškeliauti į teisingesnį pasaulį pas žmoną..nes kitaip antstoliai už nesumokėtus komunalinius mokesčius KONFISKUOTŲ butą..
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių