Šuns lojimas išdavė apie iškrypėlį: jis stovėjo mano namuose ir žiūrėjo, kaip aš miegu

Socialiniame tinkle žaibiškai išplito šiurpą kelianti istorija, gerokai įbauginusi sostinės gyventojus. „Atsikėliau, o jis stovėjo mano namuose ir žiūrėjo, kaip aš miegu“, – tai – tik dalis siaubo, kurį išgyveno moteris, ankstų rytą savo bute pamačiusi nepažįstamo vyro veidą, o netrukus – ir iškrypėlišką jo elgesį. Kilus ažiotažui, pareigūnai nustatė asmenį, jam bus pareikšti įtarimai.

Stebėjo, kaip miega

Įrašas apie šokiruojančią patirtį birželio pradžioje buvo paskelbtas feisbuke.

„Šitas vyriškis landžioja po butus. Panelės, būkite labai atsargios. Atsikėliau, o jis stovėjo mano namuose ir žiūrėjo, kaip aš miegu. Ačiū Dievui, šuo pradėjo loti ir lojo išvien, kol atsibudau.  Kai pabudau, išsigimėlis iš karto puolė skubėti pro duris. Pasiteisinimas buvo: „Ar tai – ne 68 butas?“. Bet grįžo stovėti už durų ir atliko lytinius dalykus be jokios gėdos ir sąžinės. Gal kas atpažįstate šitą išsigimėlį? Durys buvo atrakintos, nes mama 4 val. išvažiavo į darbą“ (kalba taisyta – aut. past.), – socialiniame tinkle rašė anonime panorėjusi likti moteris, pasidalijusi ir nuotraukomis iš įvykio vietos.

Feisbuko nuotr.

Užfiksuotuose vaizduose matyti ne tik į asmeninę erdvę savavališkai įėjusio vyriškio veidas bei apranga, laiptinės grindinys, bet ir, tikėtina, spermos žymės ant buto durų paviršiaus. Portalo kauno.diena.lt žiniomis, informacijos autorė apie incidentą teisėsaugai nepranešė.

Feisbuko nuotr.

Sutiko ankstų rytą

Tačiau feisbuke paviešintos nepažįstamojo nuotraukos į pareigūnus paskatino kreiptis vilnietę, kuri taip pat birželio 6-osios rytą susidūrė su šiuo vyru, tik kitomis aplinkybėmis.

„Iš namų išėjau apie 4.50 val. Tą asmenį pamačiau 5.10 val. Kovo 11-osios gatvėje, prie Grigiškių bibliotekos esančio konteinerio. Žmogus nebuvo kažkuo išskirtinis, tiesiog atkreipiau dėmesį, kad jis ankstų rytą stovėjo prie konteinerio ir galbūt žiūrėjo į biblioteką, galbūt – į tvorą. Akių kontakto su manimi jis neužmezgė. Tuo metu aš vedžiojau savo šunį. Kovo 11-osios gatve ėjau iki tos vietos, kur prasideda privačių namų kvartalas. Tada apsisukau, kad su augintiniu grįžčiau namo – ėjau palei gimnaziją Kunigiškių gatve, pakilau į kalniuką ir sustojau pievelėje. Tuo metu įsidėmėjau, kad prasilenkiau su tuo pačiu vyru“, – pasakojo moteris.

Rankose laikė lytinį organą

Jų žvilgsniai susitiko, tačiau pašnekovė – atvira, kadangi jos keturkojis ne su visais aplinkiniais būna draugiškas, nusprendė išvengti galimos grėsmės nepažįstamajam ir aplenkdama jį pievoje, pasuko link Kunigiškių gatvės – į pievelę tarp namų. „Kai pasisukau eiti link pėsčiųjų takelio, su šiuo vyru akis į akį susidūriau trečią kartą. Jis stovėjo takelio viduryje prasegtomis kelnėmis, laikydamas rankose lytinį organą ir artėjo link manęs. Tada į situaciją agresyviai lodamas įsikišo mano šuo ir ėmė bėgti link to žmogaus. Nepažįstamasis sustojo, nes mano augintinis nebeišlaikė saugaus atstumo. Tuo metu aš sureagavau taip, kad traukiau šunį link savęs ir sukausi į kitą pusę, jog patraukčiau jį nuo to vyro“, – detalizavo vilnietė.

Feisbuko nuotr.

Jis stovėjo takelio viduryje prasegtomis kelnėmis, laikydamas rankose lytinį organą ir artėjo link manęs.

Kas įvyko, ji sakė suvokusi ne iš karto – tik paėjėjusi kiek atokiau nuo nepažįstamojo, – į kitą pusę. „Tada suveikė mano smegenys, kad mačiau vyrą, prasegtomis kelnėmis. Kai atsisukau, jis vis dar į mus žiūrėjo. O priartėjusi prie vieno iš namų kampo, pagalvojau, kad galbūt reikia eiti paskui ir jį nufotografuoti. Bet kai sugrįžau į tą pačią vietą, jo jau nebemačiau nei pėsčiųjų take, nei einančio kažkur tarp namų. Vyras operatyviai dingo iš akiračio“, – teigė pašnekovė.

Pareigūnai pareikš įtarimus

Grįžusi namo, apie tai, kas nutiko, ji papasakojo savo vyrui, bet apgailestavo, kad nepažįstamojo nespėjo nufotografuoti. Moteris neabejojo – jei būtų turėjusi jo nuotraukų, paviešintų socialiniame tinkle, kad įspėtų kitus. „Kunigiškių gatvė ribojasi su pradine mokykla. Tada pagalvojau, kad tiesiog paskelbsiu įrašą, jog mačiau neadekvatų vyrą, prasegtomis kelnėmis, kad žmonės sureaguotų ir tądien galbūt palydėtų į mokyklą savo vaikus. Tačiau netrukus feisbuke pamačiau įrašą su nuotraukomis apie tą patį vyrą“, – atviravo pilietiška moteris.

Vilnietė nedelsdama kreipėsi į pareigūnus per epolicija.lt. Pranešime ji aprašė ne tik jai nutikusį incidentą, bet ir pridėjo jau minėto anoniminio įrašo socialiniame tinkle vaizdą bei nepažįstamojo nuotraukas.

Informacijai pasiekus teisėsaugą buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Pareigūnams pavyko nustatyti asmenį. Anot sostinės policijos, artimiausiu metu jam bus pareikšti įtarimai. Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Atpažino ir daugiau žmonių

Tai, kad šie du atvejai, susiję su tuo pačiu nepažįstamuoju, tądien sostinėje buvo ne vieninteliai, paliudija ir komentarai feisbuke esančiose skirtingus Vilniaus mikrorajonus vienijančiose grupėse.

„Apie 6.20 val. nuo Kunigiškių stotelės ėjo link turgelio, bet prie Kunigiškių gatvės 9, pradėjo eiti šalia namo, per žolę, tarp krūmų. Pasirodė keista, galvojau, kad eina į tą namą. Deja, ėjo paskui mane link stotelės „Grigiškių poliklinika“. Autobuse atsisėdo šalia. Pasirodė keistas, nes pradėjo nužiūrinėti. Išlipo Šviesos stotelėje“, – rašė moteris.

„Landžiojo mūsų laiptinėje, – irgi brovėsi į namus“, – pridūrė kita vilnietė. „Mačiau anksti ryte prie Vilniaus gatvės 65 numeriu pažymėto namo. Šlapinosi krūmuose prie garažų stogų, išvijau lauk“, – apie susidūrimą su nepažįstamuoju pasisakė ir vyras.

„Jam, matyt, su galva kažkas negerai. Dabar bijosime vaikus išleisti į lauką...“ – nuogąstavo dar viena internautė. „Šitas vaikščiojo paplūdimyje, paskui Šviesos gatvėje. Masturbavosi, demonstravo savo lytinį organą“, – įspėjo kita vilnietė.

„Į Valus ir Grigiškes sugrįžo akiniuotas dėdė, kuris pernai užsiiminėjo intymiais dalykais viešose vietose. Šiomis dienomis jis tai daro Grigiškėse, bet prieš porą dienų mačiau jį Valuose. Turi požymį – gipsas ant kairės rankos. Grigiškiečiai pranešė policijai, pernai ir mes pranešėme, bet, kaip matome, niekas nepasikeitė“, – pabrėžė gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Idomiai skamba

Idomiai skamba portretas
Durys buvo atrakintos,nes mama 4val ejo i darba?????tai ko cia stebetis kad iejo i buta dar galejo ir i lova atsigulti, nes suniui reikejo ilgai loti kol moteriške atsibudo....

tikrieji iskrypeliai yra kremliasudziai

tikrieji iskrypeliai yra kremliasudziai portretas
Tikrieji iskypeliai yra kremliasudziai, ir jie bus sun -aikinti. Paradoksas, kad jie nacizma ir isrado. Taikos planas: 1. maskva visiskai sugriauta, kad jau iskrypeliai Mariupoli sugriove. 2. Rusu nera pasaulyje, nes niekada ju ir nebuvo. Jeigu kazkuris giriasi kad yra rusas, lai lenda poo traukiniu. Su pasididziavimu kaip tikras rusas

Cha

Cha portretas
SIGNAL koncervas
VISI KOMENTARAI 74

Galerijos

Daugiau straipsnių