55 tūkst. eurų investavę gyventojai liko ant ledo: bėdos dėl saulės elektrinės paaiškėjo tik vėliau

Grįžti į straipsnį

Auaaa

Auaaa portretas
Ne pirmas toks atvejis. Is elektros uzdirbami dideli pinigai,kuo jos daugiau,tuo pigesne,o to niekam nereikia. Problema ne musu vienu valdzioje. Prisiminkime,pati pirma brangima,kai Lietuva sujunge viska,ka turi ir bande parduoti daug pigios elektros,kad sumazinti jos kaina. Jos tiesiog neprieme. Apskritai,durnesnes sistemos buti turbut negali: ka pagaminame,atiduodame i bendra katila,o paskui is jo patys perkame. ESO patys neruri kur deti didelio kiekio pigios elektros,nes niekam nereikia,kad ji pigtu.

Deja

Deja portretas
Kol galite, didžiąją dalį parduokite, o pasilikite tik savo reikmėms. Didžiausia klaida, kurią padarėte - kad pasitikėjot visokiais eso ir valdžios reklamomis. Skaudus faktas - valdžia keičia įstatymus dažniau nei kojines, nėra jokio stabilumo, kaip mažvaikiai. Netikėkite ir bėkite nuo jų melagingų kalbų atatupsti.

:))

:)) portretas
Kam jiems ja kaupt jei ir taip neturi kur elektros det?

Amžinos

Amžinos  portretas
Bėdos debilams kad susirinkti į krūvą tai ne greičiau kaimyną apšiks idijotai

Išdūrė kartą

Išdūrė kartą  portretas
O dabar davė pasiūlymą įsirengti el. kaupiklius ir išdurs antrą kartą. Visoj energetikos sistemoj vien žulikai, kuriuos reikia gerai prafiltruoti ir skirti atitinkamus apdovanojimus už tautos apvaginėjimą su turto( esnačio ir užsienyje), konfiskacija. Oi, kiek daug Lietuvėlė išloštų vagių atsikračius.

aborigenai savo smegenis pasikraukit

aborigenai savo smegenis pasikraukit  portretas
nes visiskai issikrove , jei investuojat savo pinigus y sia libersosine afera...

Anonimas

Anonimas portretas
Kam ta elektrine pilnas turgus pigios elektros , gal baltaruska

cha --Kreivas su;leris su savo batareikom ir

cha --Kreivas su;leris su savo  batareikom ir portretas
oro ventiliatoriais vel isdure aborigenus , vel nufifino 156 milijonus ir vel pazades kada nors atiduot ......Seimo libersosiniai vagys pis......a tauta per visus galus pasitelke y pagelba KT , AT ir gen .prokurore..... KURIE VIENU BALSU REKIA --,,,,TAI, KAD [AFEROS IR VAGYSTES ] NEPRIESTARAUJA KONSTITUCIJAI,,,,,

Maloni

Maloni portretas
Žinia

Georgas Omas

Georgas Omas portretas
Bet ir žmonių durnumas ! Statykit, statykit tuos šūdus, investuoki pinigus, o kada viską suskačiuosit pamatysit, kad esate minuse. Kelis eurus sutaupysit, galėsit brangesnę urną nusipirkti ir brangesnius giedorius.

Tai va

Tai va portretas
Ekektrine tinkama nebent zolei augint:) Taip jau yra toj Lietuvoj, kur viska valdo monopolis.

Apgaudinėja zmones

Apgaudinėja zmones portretas
kas netingi.

Hanibalas

Hanibalas portretas
Su valdžios biurokratais reikalus turėti , tas pats ką su velnių obuoliauti .

Ramus

Ramus portretas
Kazkas ne taip - jei eso dave salygas, tai jos galioja ar 270 dienu. Jei besalygu sugalvojo zmogas sau statytis 70 kW, tai kiek nori tiek ir stato - asmeninis noras.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Alus - kaka.

Anonimas

Anonimas portretas
Istampyt kaiminam laidus ....

Tai kur tas žaliasis kursas??

Tai kur tas žaliasis kursas?? portretas
Viskas tik popieriuose. Skatina statyti saulės, vėjo elektrines, bet pakalbintų žurnalistai tuos žmones, įmones, kurios jau tą padarė, tai sužinotume kokių biurokratinių absurdų reikėjo praeiti ir kiek buvo laiko sugaišta.. panašiai yra ir su būsto nuomoos kompensacijos tvarka - ji lyg yra, bet gauna tik labai mažai studentų, nes sąlygos idiotiškos. Žinau atvejį, kai negavo studentas kompensacijos, nes jo pajamos pernai buvo per mažos. Deklarruotos pajamos 5200, nepriklauso kompensacija. Jei būtų 6000€ uždirbęs, tai priklausytų 100€/mėn kompensacija už būsto nuoma. Tai ar ne idiotizmas????

offgrid expertas

offgrid expertas portretas
reikalas tas, kad tiesiogiai akumų jūs neprijungsit, reikės kito inverterio. pas jus garantuotai stovi kažkoks ongridinis gaidys inverteris ir jūs net dabar negalit eso kirtiklio išjungt, nes išsijungs ir jūsų elektrinė jei atjungsit ją nuo eso. reikia normalaus inverterio, vienfazio ar trifazio prie kurio jungiasi akumai, reikia ir akumų, pvz mano namas nedidelis akumuose galiu sukaupt 16kW/h, paprastai per parą sunaudoju 10-13kW/h, tai jau dabar antra savaitė nuo eso atsijungęs gyvenu. dieną iš saulės ir krauna akumus, naktį iš akumų, pakanka ir skalbiankei ir indaplovei. nebent labai prastas oras. akumams išsikrovus iki 50% - sistema persijungia iš, eso, bet akumų iš eso nekraunu - tik iš saulės. pradžiai aš galvojau į eso atidavinėt bet kad nelabai apsimoka, faktiškai viską suvartoju pats. bet pas mane saulės panelių tik 4kW, o ką veikt su 70?. akumai brangus reikalas. aišku su 70kW tai jūs ir per žiemą išgyventumėt be eso. pačiu blogiausiu oru, žiemą, iš tų 70 bent 2kW gamins

Anonimas

Anonimas portretas
Valdzia VISADA nori ap.i.p.i.s.ti liaudi. Liudis nori ap.i.p.i.s.t.i vienas kita o galu gale visi lieka durniaus vietoje. Taip ir murdosi valstybele savo paciu suduose su durnais pilieciais svaigdami apie demokratija ir sviesu gyvenima. Gyvenime UZ VISKA REIKIA MOKETI ir nesvarbu koks rezimas ar santvarka. Norit buti energetiskai nepriklausomi - isirenkit saules ir jeigu vejuota teritorija dar ir vejo jegaine SU AKUMULIATORIU BATERIJA. Tada drasiai galesi deti savo gudru ir dideli B.Y.B.I ant likusiu ne tokiu protingu ir biednoku kaimynu. Tai tokia yra gyvenimo tiesa.

to doc.electrikas-ukin Skaityti daugiau: https://www.diena.

to doc.electrikas-ukin  Skaityti daugiau: https://www.diena. portretas
tikrai, dar keliolika milijonų investuosit ir nusipirksit kaupiklių, užteks tos elektros iki Kalėdų neabejotinai...

paprasta

paprasta portretas
dabar vis joniškiečiai tegul nusiprerka po Tešlą. Ir dar, be to, taps labiausiai elektrifikuotais Europos gyventojais...

doc.electrikas-ukin

doc.electrikas-ukin portretas
patarimas energijos pag. reikia ziema pirkit akumuliatorines baterijas ,,licio, keitiklius ir pastata baterijom ir keitikliams ir nereikes eso , vasara pasikrausit ziema siltai ir sviesiai gyvensit

Galerijos

Daugiau straipsnių