Siekė pergalės, bet tenkinosi ir lygiosiomis

„Taškas yra taškas, reikia tai priimti“, - atsiduso Andrius Skerla. Jo vadovaujama Kauno rajono „Hegelmann“ komanda „TOPsport A lygos“ 20-ajame ture pasidalino po tašką (0:0) su FA „Šiauliai“ klubu. Šie varžovai šiemet lygiosiomis sužaidė visus tris kartus.

Į VDU Valdo Adamkaus stadiono aikštę "Hegelmann" futbolininkai žengė po skaudaus pralaimėjimo Kauno derbyje 1:4 žalgiriečiams. Nemalonus antausis mobilizavo A. Skerlos auklėtinius ir su "Šiauliais" jie parodė visiškai kitą savo veidą.

Pirmame kėlinyje šeimininkai turėjo galimybių išsiveržti į priekį, tačiau sėkmingai su savo užduotimis tvarkėsi šiauliečių vartų sargas Gustas Baliutavičius.

Po pertraukos FA „Šiauliai“ vartininkas taip pat turėjo darbo, bet sykį jį išgelbėjo Davis Ikauniekas. Po varžovų pakelto kampinio ir smūgio galva latvis atmušė kamuolį būdamas ant vartų linijos. Kitoje aikštės pusėje geros galimybės neišnaudojo šiaulietis Eligijus Jankauskas.

Ketvirtą pridėto laiko minutę „Hegelmann“ ekipa turėjo nuostabią progą švęsti pergalę, visgi, Hugo Figueredo sukirto kamuolį į skersinį, o pakartotinis bandymas buvo netikslus.

„Esu patenkintas vaizdu aikštėje, nes susikūrėme nemažai progų standartinėse situacijose ir poziciniame puolime. Man patiko žaidėjų reakcija po pralaimėtų rungtynių „Kauno Žalgiriui“. Jie sunkiai dirbo aikštėje, o trūko tik atakų pabaigimo“, - dėstė A. Skerla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių