Išvykoje triumfavę čempionai pabėgo iš dugno

„Rezultatas didokas, bet varžovai to nusipelnė. Negaliu sakyti, kad neturėjome progų ar nekontroliavome kamuolio. Labai gaila", - atsiduso Marijampolės "Sūduvos" komandos vairininkas Dovydas Lastauskas. 20-ajame „TOPsport A lygos“ ture Marijampolės „Sūduva“ namuose 1:3 nusileido „Panevėžio“ ekipai.

Jau pirmosiomis rungtynių minutėmis iš toli pykštelėjo atakuojantis panevėžiečių futbolininkas Jeffrey Sarpongas, tačiau sėkmingai sužaidė marijampolietis Giedrius Zenkevičius. Vėliau smūgiu galva atsakė Augustas Dubickas, tačiau į vartus nepataikė.

12-ąją susitikimo minutę krito pirmasis rungtynių įvartis – į tolimąjį vartų kampą tiksliai pataikė Nicolasas Gorobsovas.

Pirmojo kėlinio viduryje po Ernesto Burdzilausko perdavimo ir vėl pavojingai smūgiavo A. Dubickas, tiesa, ir vėl kamuolys skriejo greta virpsto. Prieš pat pertrauką laimę iš toli pabandė „Sūduvos“ naujokas Igoris Maksimovičius, tačiau kamuolį sugavo vartininkas Emilis Timburas.

Antrają susitikimo dalį aktyviau pradėjo „Sūduva“ – po Motiejaus Burbos tikslaus smūgio buvo užfiksuota nuošalė ir rezultatas liko nepakitęs.

58-ąją minutę puikią ataką surengė marijampoliečiai – po Henry Uzochukwu perdavimo į varžovų vartų tinklą kamuolį nukreipė E. Burdzilauskas.

Sūduviečių džiaugsmas ilgai netruko – po keturių minučių ir vėl panevėžiečius į priekį išvedė Sivertas Gussiasas.

Rungtynių pabaigoje prieš save antrą geltoną kortelę išvydo sūduviečių įvarčio autorius E. Burdzilauskas, o suklydęs G. Zenkevičius padovanojo „Panevėžiui“ trečiąjį įvartį.

"Buvome kitokia komanda nei praėjusiame ture Vilniuje, kai pralaimėjome „Žalgiriui“. Šį sykį buvo banguotos rungtynės. Gaila, kad įmušę labai greitai gavome įvartį atgal. Gerai, kad prisidėjo naujokas, jis sužaidė neblogas rungtynes, bet jam dar reikia apsiprasti ir parodyti savo turime didžiulę kokybę“, - dėstė „Sūduvos“ treneris Dovydas Lastauskas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių