Į Šiaurės Korėją atvykusį V. Putiną pasitiko pats lyderis

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas atvyko į Šiaurės Korėją su dviejų dienų valstybiniu vizitu, o Pchenjano oro uoste jį pasitiko pats lyderis Kim Jong Unas, pranešė Rusijos naujienų agentūra „Interfax“.

Apžvalgininkų teigimu, dviejų dienų vizito metu bus tariamasi dėl tolesnio ginklų tiekimo iš Pchenjano – juos Maskva ketina panaudoti savo kare prieš Ukrainą.

Pagrindinė vizito dalis prasideda trečiadienį. Diena prasidės V. Putino ir Kimo susitikimu Kim Il Sungo aikštėje – Pchenjano miesto ir simboliniame centre. Vėliau planuojamos ilgos derybos, iš pradžių pokalbiai akis į akį, vėliau – platesnio masto.

Be kelių bendrų valgymų, programoje taip pat numatyta vainikų padėjimo ceremonija ir bendras apsilankymas koncerte.

V. Putinas Šiaurės Korėjoje lankėsi 2000 metais, tuomet jį priėmė Kimo tėvas Kim Jong Ilas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam stipriausi

Tam stipriausi portretas
Taip tai stipriausi pasaulio lyderiai, jei būtų silpniausi tai pampersinė jankiu imperijalistų mumija bidonas taip nepergyventų, o dabar ta jankiu mumija bidonas gali ir rinkimų nesulaukti, padvės kaip kokia žiurkė, nes jau matosi kad šnekasi su anuo pasauliu

Tam >....ir t.t.

Tam  >....ir t.t. portretas
Klausyk tu buožgalvi neišnešiotas savo motinos aborto liekana pampersus pasikeisk nes matosi kad myžalai visai smegenis užspaudė todėl ir rašliavoji visokius nesamoningus žodžiu kratinius

Šaunuoliai ! JAV ir jų Vasalai gali kartis...

Šaunuoliai ! JAV ir jų Vasalai gali kartis... portretas
100
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių