Palangoje išsirikiavo tūkstantis stalų

Paskutinį šių metų šeštadienį Palanga paklojo kurorto gyventojams ir svečiams tūkstantį stalų. Tai buvo šventė skirta šeimoms.

Renginį organizavo Palangos viešbučių ir restoranų asociacija ir miesto savivaldybė. Antrus metus organizuojamu „Palangos stalu“ pažymėta ir tarptautinė Turizmo diena. Nors diena buvo ne ką šaltesnė nei vasarą, šiuo renginiu pradėtas rudeninių kurorto renginių sezonas.

J.Basanavičiaus gatvėje rikiavosi stalai, prie kurių susėdę žmonės gardžiavosi išradingai pagamintais patiekalais ir gėrimais.

Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija organizavo pirmąjį tarptautinį žuvies barbekiu čempionatą Palangos mero taurei laimėti. Į Palangos širdį atėję žmonės turėjo galimybę ne tik paragauti išmoningai pagamintų patiekalų, bet ir gėrėjosi spalvingais virėjų rūbais.

Palanga šeštadienį virto kurortu šeimoms. Vaišės nebuvo pagrindinis akcentas.

Žmonės J.Basanavičiaus gatvėje galėjo sulošti partiją šachmatais bei šaškėmis, pažaisti stalo tenisą, pasivažinėti elektriniu traukinuku, pašokti su etnoklubo „Mėguva“ dalyviais, pasigėrėti fotografijų bei dailės kūrinių parodomis, pasigrožėti amerikietiškais automobiliais, nusifotografuoti galvą įkišus į trafarete paliktą tam skylę, pabendrauti su reprezentacinio leidinio „Palanga. Dailės įžvalgos“ autoriumi fotografu Adu Sendrausku bei kitomis įžymybėmis. Be to,kaip Palangoje įprasta, čia buvo galima apsipirkti visiems gyvenimo atvejams.

Šįkart per tūkstančio stalų gatvę perėjęs bet kuris galėjo pasisotinti ir atsigaivinti nemokamai. Kai kurių politinių partijų atstovai, vaišindami nemokama sriuba ar gėrimais, viliojo būsimuosius rinkėjus.


Šiame straipsnyje: Palanga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių