A.Nesteckiui pavyko išsaugoti savo kėdę

Kauno miesto savivaldybės taryba neatleido iš pareigų administracijos direktoriaus Antano Nesteckio.

Kaip ir buvo prognozuota, valdančioji dauguma balsavo prieš klausimo įtraukimą į darbotvarkę. Dar prieš tarybos posėdį A.Nesteckis buvo pasveikintas su gimtadienu. Nepasitikėjimą socialdemokratų deleguotu administracijos direktoriumi išreiškė „Vieningo Kauno“, Darbo partijos ir Liberalų sąjūdžio atstovai.

„Inicijavome nepasitikėjimą, nes norime parodyti miestiečiams, kurie tarybos nariai pasitiki susikompromitavusiais socialdemokratais. Pamatysime, ką mano valdančioji dauguma ir meras Andrius Kupčinskas“,  – dar vakar teigė projekto iniciatorius Povilas Mačiulis.

Nepavykus atstatydinti A.Nesteckį, Liberalų sąjūdis išplatino pareiškimą, kuriame piktinasi valdančiąja koalicija.

„Nors Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnai suėmė korupcija įtariamą Kauno mero pavaduotoją socialdemokratą Kęstutį Kriščiūną, tačiau miestą valdanti koalicija dėl to neskuba prisiimti atsakomybės. Socialdemokratai skėsčioja rankomis apsimesdami, kad nieko neįvyko. Jei ši partija nors šiek tiek gerbia save ir pripažįsta demokratijos taisykles, jos atstovai privalo skubiai trauktis iš koalicijos“, – rašoma pranešime.

Kaip skelbiama pranešime, Liberalų sąjūdis pasigenda „tvirtos mero Andriaus Kupčinsko pozicijos“.

„Šiandien neaišku, su kuo lieka konservatoriai. Susidaro įspūdis, kad nusilpę ir susikompromitavę socialdemokratai konservatoriams –  palankūs partneriai, leidžiantys didinti Tėvynės sąjungos valdžios galias“, – tegia Liberalų sąjūdžio atstovai, paraginę konservatorius suburti koaliciją, „dėl kurios Kaunui būtų negėda“.


Šiame straipsnyje: NesteckisKauno valdžia

NAUJAUSI KOMENTARAI

Blogai

Blogai portretas
blogai, kad neatleistas, bet tai tik neilgo laiko klausimas.

Varpų aidai

Varpų aidai portretas
Dar keletą savaičių pabus toje kėdėje, ne ilgiau.

Mantai Lapinskai

Mantai Lapinskai portretas
Jei jau pradėjote rašyti politikos temomis, reikėtų pačiam nors kiek susiopažinti su politologijos, teisinės sistemos pagrindais. Rimanto Mikaičio, kad ir kiek jis Jums bepatiktų, paskaitėlių tikrai neužtenka, kad galėtumėte rašyti straipsnius į miesto laikraštį. Taigi- dėl šio rašinėlio: Ne "pavyko išsaugoti kėdę", o valdančioji koalicija nesikeičia. Ne "kaip ir buvo prognozuota...", o opozicinių frakcijų bandymai suskaldyti valdančiąją daugumą patyrė fiasko. Beje, šalia Rimanto Mikaičio citatų žurnalistinė etika įpareigoja visuomenei pateikti ir tai, ką jam atsakė Andrius Kupčinskas. Liaudies išmintis sako- "su kuo sutapsi, tuo pats tapsi". Linkiu netapti nevykėliu ir impotentu, kokia šiandien yra Kauno miesto savivaldybės opozicija. Bent Jūs būkite aukštesnio lygio
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių