Išparduoti visi bilietai į J. Timberlake'o koncertą: gerbėjai svarsto vykti į kitas šalis

  • Teksto dydis:

Jau nuo antradienio startavo išankstinė bilietų prekyba į pasaulinės žvaigždės Justino Timberlake'o koncertą. Tokią išskirtinę galimybę gerbėjams dovanojo „Mastercard“, panašią privilegiją turėjo ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai – jie tą galėjo padaryti nuo šio ketvirtadienio, panaudodami specialų kodą. Tačiau penktadienio rytą prasidėjo vieša prekyba, kuri buvo prieinama visiems, bet nepraėjus nei pusvalandžiui, visi bilietai buvo iššluoti.

Žmonės piktinosi išankstinės prekybos pasekmėmis, mat visus bilietus išpirko tie, kurie turėjo galimybę juos įsigyti keliomis dienomis anksčiau. Gerbėjai nepagailėjo kritikos ir bilietų pardavimo sistemai. Teigia, kad bilietų jau nebuvo, bet virtualioje eilėje vis tiek teko laukti.

„Nesąmonė, kam išvis tie išankstiniai pirkimai? Praėjo vos 10 minučių nuo viešos prekybos, o bilietų jau nebebuvo. Viską išpirko tie, kurie turėjo privilegijų įsigyti bilietus anksčiau. Nors ir viskas išpirkta, laukti virtualioje eilėje vis tiek reikėjo, kol galiausiai perkrovusi sistemą, pamačiau, kad bilietų jau nebėra. Gal bandė viltį kokią suteikt, nežinau“ – rašė skaitytoja.

Skaitytojos nuotr.

Ištikimi gerbėjai neatmeta galimybės apsilankyti koncerte ir kitose šalyse.

„Labai nusivyliau, nežinau, ką reikės daryti. Svajojau nuvykti į šį koncertą. Mačiau, jog keliomis dienomis vėliau vyks koncertas Taline. Galbūt pirksiu bilietus į tą koncertą“, – rašė ištikima J. Timberlake'o gerbėja.

Taline J. Timberlake'as koncertą surengs birželio 9-ąją. Tiesa, kainos nuo koncerto Kaune skiriasi. 

Bilietus platinančioje svetainėje Lietuvoje skelbiama, kad norintys išgirsti J. Timberlake'ą birželio 6-ąją Dariaus ir Girėno stadione turėjo mokėti nuo 90,5 iki 295,5 eurų.

Taline kainos svyruoja nuo 91,6 iki 401,6 eurų. 

Pigiausi bilietai stovimame sektoriuje Lietuvoje kainavo 90,5 eurų. Estijoje – 91, 6 eurų. Lietuvoje norintys koncertą stebėti iš arčiau scenos esančio stovimo sektoriaus, už bilietą turėjo sumokėti 155,50 eurų, Taline – 151,6. 

Tiesa, didžiausias kainos skirtumas tarp Lietuvos ir Estijos koncertų – VIP zonoje. Lietuvoje VIP bilietas kainavo 295,5 eurus, Estijoje – 401,6 eurų. 

Primename, kad J. Timberlake koncertas vyks 2025 m. birželio 6-ąją, Dariaus ir Girėno stadione.

Skaitytojos nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių