Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?

Grįžti į straipsnį

Xxx

Xxx portretas
Kiaušinis tikrai nedera ,aš jo niekada nededu.,net ir neskanu su juo.

>> 777oo000

>> 777oo000 portretas
neužsiimk nesąmonėm,žirnių košėje daugiau angliavandenių ir kalorijų nei virtose bulvėse, sulčių jokių nepilk, pabandyk kitą kefyro rūšį (tik ne tą kur 7%). nieko tie brokėliai netirština, bet jie irgi turi daug angliavandenių. visko galima ir su diabetu(2), tik reik saikingai.

777oo000

777oo000 portretas
Kadangi bulvės turi labai daug krakmolo, o jis labai pavojingas diabetikams (turiu, deja, šią ligą) tai vietoje bulvių verduosi žirnių košę su trupučiu spirgučių bei keptų svogūnėlių. Skaniau nei su bulvėmis, ypač į šaltibarščius įpylus obuolių natūralių sulčių. Tik jei jūsų kraujagyslės smarkiai užkalkėję, nepiktnaudžiaukite burokėliais, nes jie tirština kraują, o tai gali iššaukti insultą ar infarktą.

BBD to Bbd ant kauno

BBD to  Bbd ant kauno portretas
tai savo sušiktą parašą-šaltsriubę nedrysk vadint šaltibarščiais, tada nors silkės ar vištašūdžio gali prisidėt, niekam neįdomu

to >> "mums"

to >> "mums" portretas
Dėl skonio nesiginčijama.Ta "akroška" -(burliokų ликбез -rašosi - "окрошка") lietuviškai - ubagienė.Taip,palyginus su šaltibarščiais,visomis savybėmis tai - ubagienė.

užkalniz

užkalniz portretas
,,Kiek reikėtų valgyti šaltibarščių? Ar įmanoma persivalgyti?..'' Na , susrėbkite kokius 10 ltr. ... ir pamatysite ! :)

tam mums

tam mums portretas
ar tu burliokas ?

mums

mums portretas
saltibarsciai skanu bet akroska visvien skanesne

Bbd ant kauno

Bbd ant kauno portretas
Man nenurodinės jokie pimpalai kaip ir ką į tuos barščius pilti ar dėti...

Galerijos

  • Kepsninių sezonas: lavinkime grilinimo įgūdžius <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Kepsninių sezonas: lavinkime grilinimo įgūdžius (receptai)

    Kepimas ant žarijų – ne tik maisto ruošimo būdas, bet ir kulinarijos menas. Be to, tai dar viena galimybė pabūti gamtoje, praleisti laiką su artimais žmonėmis. Norint juos nustebinti puikiais skoniais reikia žinoti keletą taisyklių ir g...

    1
  • Kaip ant grotelių iškepti sultingą kepsnį? <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Kaip ant grotelių iškepti sultingą kepsnį? (receptai)

    Pavasaris ištraukė mus iš namų į sužaliavusią gamtą, tad ne vienas jau atidarė ir grilinimo sezoną – juk lauke gaminti ir valgyti visada skaniausia. Tiesa, norit šeimą nustebinti įspūdingesniu kepsniu, reikia iš ank...

    1
  • Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti
    Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti

    Metas gardžiam receptui. Kaip namų sąlygomis pasigaminti chalvą? Pasirodo, be saulėgrąžų šiam skanėstui reikės vos kelių papildomų ingredientų, o žaisdami su formelėmis ir saulėgrąžų smulkinimu, galėsite išgauti vis kitokį sk...

    9
  • Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų
    Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų

    Smidrai yra viena iš sparčiausiai augančių daržovių, tinkamomis sąlygomis jie per vieną dieną gali užaugti kelis centimetrus. Jau dabar galima mėgautis šviežiu smidrų derliumi: jie paįvairins pigesnes salotas, mėsos patiekalus ir tr...

    1
  • Skanios idėjos vaišių stalui <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Skanios idėjos vaišių stalui (receptai)

    Kad ir kokių pamėgtų receptų turime šventiniam stalui, visuomet norisi išmėginti kažką naujo. Gal nutarėte paįvairinti šaltą stalą, paruošti sotų kepsnį ar pamaloninti svečius skanėstu? Tuomet šie receptai &nda...

  • Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga (receptai)

    Tinklaraščio „Maistas ant stalo“ autorei Eglei Angelei gaminti maistą – smagiausias užsiėmimas. „Tuomet nusiraminu, atsipalaiduoju, užsimirštu, rūpesčiai kažkur išgaruoja. Džiūgauju, nes artėja Velykos, s...

    16
  • Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija
    Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija

    Nors Velykų stalas dažniausiai asocijuojasi su margintais kiaušiniais, žinoma, tai ne vienintelis šventės patiekalas. Saldus švenčių stalas ne mažiau svarbus nei mėsos, žuvies ir daržovių patiekalai. Šeimininkės jau daba...

  • Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys
    Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys

    Daugelis jautienos patiekalus sieja su ypatingomis progomis ir šventėmis: įmantriai paruoštus kepsnius renkamės restoranuose gimtadienių ar sukaktuvių progomis. Čirškantis jautienos kepsnys puikiai tinka pradėti kepsninių sezoną. ...

  • Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai
    Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai

    Prieš porą metų iš Australijos grįžusi ir šiuo metu, kaip pati sako, tarp Klaipėdos ir Vilniaus gyvenanti Akvilė Zarambaitė studijuoja WEB dizainą, o laisvalaikiu savo intagramo paskyroje negali_sustot dalijasi mintimis apie mažus...

    2
  • Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?
    Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?

    Sūris taip tvirtai įaugęs į mitybos įpročius, kad namuose dažniausiai būna net kelios jo rūšys: burnoje tirpstančios mocarelos, kietojo parmezano, unikalaus lietuviško varškės ar universaliojo fermentinio. Lietuvius jau galima p...

    1
Daugiau straipsnių