Stano piktinasi sinoptikų darbu: atsiprašome, sekmadienį gėrėme namuose, todėl nepastebėjome audros

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą prasidėjusi stipri audra suniokojo ne tik gamtą, bet ir daugybės gyventojų turtą. Taip pat daugiau kaip 160 tūkst. gyventojų liko be elektros, tarp jų – dainų autorius bei atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano. Iš tiesų Stano papiktino ne pati o audra, o netiksli sinoptikų prognozė.

S. Stavickis-Stano pasidalijo įrašu savo feisbuke.

„Apokaliptiniai vaizdai pakeliui į darbą...

Elektros namuose nėra nuo 05.30.

Vakar galvojau prasidėjus lietui gal patraukti sūpynes ir batutą, bet pažiūrėjau prognozę – niekas nežadėjo audros. Batutas ir sūpynės naktį sėkmingai „pasitraukė“ į tvenkinį.

Gal ką praleidau? Kas nors siuntė SMS su perspėjimu? Kas nors pranešė per žinias?

Aš nepykstu, kai sinoptikai dirba per stropiai ir pakelia vajų dėl audros, kuri taip ir neįvyksta. Bet kaip galima nepamatyti iš anksto šito??

160  tūkst. namų ūkių be elektros, keliai užtvindyti ir medžiai visuose pakelėse.

Atsiuskite dabar bent SMS – „Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba:  Atsiprašome, sekmadienį gėrėme namuose, todėl ir nepastebėjome audros“, – rašė Stano.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stanikai

Stanikai portretas
Reikėjo SIGNAL programėle turėt .....Partyniai tave [ metė] per borta...Nors tavo Mieste Sočyje oras geras.Prašyk kremliaus..

Iš medźio iškrito

Iš medźio iškrito portretas
Nu jis rimtai vakume gyvena

S.S.S

S.S.S portretas
iš kur tokių asilų stanikų atsiranda. Pasižiūri į orų prognozę ir aiškiai matai, kad visą dieną numatomas stiprus lietus ir po pietų stiprus vėjas. O jei elektros namie nėra, tai gavus sms apie stiprų vėją nuo elektros vis tiek neapsaugos. Tad baik inkšti kaip boba kokia...
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių