Po Jūros šventės įvykio – kraupi J. Baltrukonytės dukros istorija: mama, mes vos nežuvome

  • Teksto dydis:

Liepos 27 d. Lietuvą apskriejo žinia apie Jūros šventės metu iš atrakciono iškritusius du žmones: mažametį vaiką ir jį gelbėjusį senelį. Šis įvykis sukrėtė daugelį, tarp jų ir žurnalistę bei redaktorę Jurgą Baltrukonytę, kuri nusprendė pasidalinti savo istorija apie panašią patirtį „Facebook“ platformoje.

Socialiniame tinkle „Facebook“ garsi moteris papasakojo, kaip dukra Paula, vos tik grįžusi iš Šventosios atrakcionų parko, pranešė, jog kartu su drauge buvo per plauką nuo tragiškos nelaimės.

Iš pradžių J. Baltrukonytė manė, kad dukra perdeda ir nenorėjo viešinti šios istorijos.

Tačiau po žinių apie nelaimę Jūros šventėje, ji nusprendė pasisakyti šia itin skaudžia tema.

„Dvi paauglės, išsiųstos pasilinksminti į Šventosios atrakcionus, grįžo išsigandusios.

„Mama, mes vos nežuvome, aš visą laiką buvau užsimerkusi ir meldžiausi. Įsivaizduoji, saugos užtvarai neužsifiksavo, vos neišslydome, klykiau ir laikiausi kaip galėjau, dabar skauda rankas“, – dukros Paulos žodžius citavo redaktorė J. Baltrukonytė.

Moteris teigė, kad šia istorija nenorėjo dalintis, nes atžala, pasak jos, yra linkusi viską pasakoti emocionaliai.

Tačiau kartu su J. Baltrukonytės dukra atrakcionuose pramogavusi draugė patvirtino, kad tai – tiesa, ir abi mergaitės esą patyrė didžiulį išgąstį.

„Dukros lankytų atrakcionų aukštis buvo gerokai didesnis nei Klaipėdos karuselių, todėl negaliu net įsivaizduoti, kas galėjo nutikti.

Paulos delnuose dar ilgai liko nagų įsikirtimo žymės, o riešus skaudėjo, o mano širdyje visada išliks dėkingumas, kad tada nieko blogo nenutiko“, – socialiniame tinkle „Facebook“ dalijosi moteris.

 

 

Moteris taip pat prisiminė draugės sūnų, kuris buvo įstrigęs žemyn galva Palangos atrakcione.

„Todėl dabar niekam nerekomenduočiau lankytis tokiuose parkuose, nebent būtų kasdien atliekami išsamūs patikrinimai“, – rašė J. Baltrukonytė.

Taip pat žiūrėkite: Klaipėdoje vyksta jubiliejinė – 90-toji Jūros šventė:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių