T.Biliūno ir M.Vilčinsko „Meksikos skonis“ – Palangoje

Šeštadienį Palangoje, „Ramybės“ galerijoje, duris atvers fotografijų paroda apie Meksiką.

Parodoje „Meksikos skonis” palangiškių ir miesto svečių lauks ne tik įspūdingos nuotraukos, bet ir nuostabi Meksikos nuotaika.

Parodos autoriai – ne kartą po Meksiką keliavę fotografai Teodoras Biliūnas ir Martynas Vilčinskas.

„Meksika dažnai tapatinama su šiluma, saulės šviesa ir maloniais potyriais. Norime nors dalelę tos emocijos perduoti parodos lankytojams. Viliamės sušildyti jų širdis, praplėsti akiratį, leisti pasvajoti apie kažką malonesnio, nusišypsoti – tiesiog gerai pasijusti. Už ačiū. Už tai, kad nepraėjo pro šalį ir užsuko”, – teigė fotografijų autoriai.

Neįpareigojanti, bet nustebinanti. Netikėta ir paliekanti įspūdį. Tai – ne aukštojo meno paroda, kiekvienam skirtas reginys.

Lankytojai galės ne tik apžiūrėti ekspoziciją, bet ir kitų teismui iškabinti savo nuotraukas. Tam bus įrengtas specialus stendas, o įspūdingiausios nuotraukos autoriui žadama netikėta dovana.

Fotoparodos „Meksikos skonis“ atidarymas dalyvaujant autoriams – 15 val. Per vernisažą „Meksikos skonio” autoriai svečius vaišins meksikietišku alumi.

Parodos organizatorių idėją aktyviai palaikė Meksikos garbės konsulas Lietuvoje Julius Niedvaras, verslo atstovai, visuomeninės organizacijos, žiniasklaidos priemonės.

T.Biliūno ir M.Vilčinsko paroda jau aplankė Kauną ir Vilnių. Palangos „Ramybės galerijoje (Vytauto g. 35) ji viešės iki lapkričio vidurio, ekspoziciją bus galima apžiūrėti ketvirtadienį – sekmadienį 12–18 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių