„Kviečiu šokti“: G.Martirosianaitei suteiktas dar vienas šansas

„Šį vakarai žiūrovų balsai ribojami iki šimto skambučių iš vieno telefono numerio. Andriaus Šedžiaus prašymu“, - lyg tarp kitko mestelėjo „Kviečiu šokti“ vedėjas Arūnas Valinskas.

Tačiau rezultatai bemat pasikeitė. Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė iš pirmųjų pozicijų iš karto krito iki septintos vietos. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas kilo į turnyrinės lentelės viršūnę. Tik Radžio pozicijos buvo stabilios kaip visada – jiedu su Ana Kapustina išliko lyderiai tarp žiūrovų, balsuojančių namuose.

Rumbą su itin seksualia suknele šoksi Rūta Mikelkevičiūtė gavo visus dešimtukus. Komisijos pagyrų sulaukė ne tik Rūtos šokis, bet ir suknelė. „Jūs nei nuoga, nei apsirengusi“, - taip atvirą Rūtos rūbą komentavo komisija. „Kai pamačiau šią suknelę, man pakrito kojas“, - prisipažino Rūta. Pasak TV laidų vedėjos, dėl suknelės ji net konsultavosi su mama, o jai, pasirodo, suknelė patiko. Ar dėl suknelės, ar dėl puikios rumbos, Rūta Mikelkevičiūtė atsidūrė turnyrinės lentelės viršuje.

Pirmą kartą „Kviečiu šokti“ pasirodė dvi naujos poros – kurčioji šokėja Laura Valytė su Vadimu Šuško ir Natalija Zvonkė su Dainiumi Dimša.

Aukštų balų sulaukė Laura ir Vadimas. „Pikta, kad kitos poros, kurios girdi, nesugeba pašokti taip muzikaliai“, - po Lauros ir Vadimo valso sakė Virginijus Visockas, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas.

Pagyromis buvo apipilta ir naujokė Natalija Zvonkė. „Aš jus čia, šokių aikštelėje, pamačiau visai kitokią. Džiugu, kad grožis Jums – ne profesija“, - Ieva Šimukauskienė gyrė YVA lyderę.

Praėjusį šeštadienį triumfavusi ir aukščiausius balus iš komisijos gavusi Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis šį šeštadienį gavo mažiausiai komisijos balų.

Mažiausiai pasisekė į projektą praėjusį šeštadienį sugrįžusiems Gabrielei Martirosianaitei ir Edvinui Kregždžiui. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsu, jiems reikėjo „Kviečiu šokti“ palikti antrąsyk.

Švęsdami eteryje 23 vestuvių metines, Inga ir Arūnas Valinskai, projekto vedėjai, dovanojo Gabrielei dar vieną šansą. Jie galės dar bent savaitę dalyvauti „Kviečiu šokti“. Juolab, kad neapibrėžtam laikui iš projekto pasitraukė Rimas Valeikis, kuriam paūmėjo kelio girnelės uždegimas.

Transliacija baigėsi ugningais Valinsko prisipažinimais meile Ingai Valinskienei.

„Aš tave myliu, - iškilmingai prisipažino Valinskas savo žmonai. – Kad ir kas ką šnekėtų ir norėtų mus išskirti“.

Po meilės žodžių Radži sušoko aistringą nugalėtojo šokį.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Radži ir Ana Kapustina
2. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas
3. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
4. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
5. Andrius Paulavičius ir Ingrida Mikštienė
6. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
7. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
8. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
9. Sakalas Uždavinys ir Viktorija Engelgardt - Bajor
10. Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė
11. Gabrielė Martirosianaitė ir Edvinas Kregždys.


Šiame straipsnyje: Kviečiu šokti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių