Klaipėdiečiai suglumę: Kauno stotelė – naujoje vietoje

Kaipėdiečiai, važiuodami viešuoju transportu Kauno gatve, pastebėjo, kad autobusai nestoja įprastoje Kauno stotelėje. Ši esą perkelta keliais metrais toliau, tačiau abiejose stotelėse nėra jokios apie tai perspėjančios informacijos, o autobuso stotelės ženklas tebėra abiejose stotelėse – tiek senojoje, tiek naujojoje.

12A maršruto autobuso Kauno stotelėje laukusi klaipėdietė nustebo, kai atvažiavęs autobusas nesustojo, o jo vairuotojas pamojo ranka paėjėti toliau. Iš pradžių moteris pamanė, kad jis čia apskritai nestos ir teks eiti iki kitos, Ąžuolyno, stotelės.

„Žiūrėjau į vairuotoją ir nesupratau, kodėl man mojuoja. Po to pastebėjau, kad jis sustojo kitoje netoli esančioje stotelėje. Nustebau, kad ten apskritai yra stotelė. Gal kas nors gali paaiškinti, ar nuo šiol ten ir bus Kauno stotelė, o gal visa tai – tik laikinai?“ – klausė klaipėdietė Danutė.

„Klaipėdos keleivinio transporto“ direktorius Gintaras Neniškis teigė, kad nuo šiol stotelė iš tiesų bus naujoje vietoje.

„Autobusai naujose, kurios ir bus visam laikui, stotelėse stoja jau nuo šeštadienio. Senose dar kažkurį laiką šią savaitę stodavo, kai matydavo, kad žmonės laukia iš įpratimo. Stotelės eksploatavimą parodo perkeltas tvarkaraštis. Seną stotelės ženklą buvome nusukę į šoną, kad būtų nukreiptas į priešingą pusę ir atkreiptų žmonių dėmesį“, – paaiškino G. Neniškis.

Pasak jo, ketvirtadienį savivaldybės paskirti specialistai jau demontavo senus kelio ženklus, o suolus ir šiukšliadėžę į naują vietą pažadėjo perkelti netrukus.

„Tikimės, kad tada nesusipratimų pavyks išvengti“, – vylėsi G. Neniškis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Adelija

Adelija portretas
Kelis žingsnius perkėlė stotelę ir jau negerai,žmonėms kad tik skųstis arba patys žurnalistai kelią jermyderį

Pranciškus

Pranciškus portretas
Daroma, kad tik būtų blogiau keleiviams. Juk ankstesnėje stotelėje išlipdavo dauguma vykstančių į Akropolį, nes ji buvo kaip tik arčiausiai iki centrinio įėjimo. Dabar iki jo tenka kulniuoti nemažą atstumą.

Marijus

Marijus portretas
Dar vienas, miesto biudžetą supainiojęs su nuosava kišene ...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių