Lietus pajūryje atostogų ir nuotaikos negadina: meldžiausi dėl oro, bet nepadėjo

  • Teksto dydis:

Pajūryje pastoviai lyja. Tikėtina, kad ir visą savaitę lis. Prognozės rodo, kad permainų – daug: lietus, vėjas – gūsingas ir galingas. Ar įmanomos atostogos prie jūros lyjant?

Žmonės pasakojo, ką veikia esant prastam orui pajūryje.

„Oras nekoks, bet nuotaika – puiki, yra koncertų. Mes visada linksmi. Nesvarbu, kokia apranga. Tikėjomės kitokio oro, bet oro nepasirinksi. Vaikščiojam, prie jūros pasėdim, kadangi neįmanoma maudytis. Einam į koncertus. Vieną vakarą vienur pasibūnam, kitą vakarą – kitur. Nuo sekmadienio atvažiavę nepraleidom nė vieno koncerto. Linksmi esam, pašokam, pasėdim ramiai“, – pasakojo moteris.

„Vasariškas, geras oras. Pensininkėms – nuostabus oras. Išmaudo pliaže, nereikia pačioms maudytis. Labai patenkintos Palanga – pensininkėms nuostabu. Einam į močiučių kavines “, – įspūdžiais dalijosi pensininkės.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Puikus oras. Gaiva atgaiva, saulė nekaitina. Dabar pavalgėm, nustojo lietus lyti, eisim prie jūros. Nesideginsim, nes saulės nėra“, – pasakojo iš Kauno atvykęs poilsiautojas.

Paklausus, kiek išleido šią savaitę Palangoje, sakė, jog apie porą šimtų eurų.

„Labai geras oras, mažai žmonių, nereikia niekur grūstis. Netrūksta saulės. Ką darysi. Einam kažkur pasivaikščioti, kai nelyja. Kai lyja sėdim namuose arba bare“, – sakė poilsiautojas.

„Mes randam, ką veikti. Užeinam į kavinę papietauti, vakare žiūrim, kur koncertas geras, – į koncertą nueinam. Imam skėčius ir vaikštom. Mes pirmadienį atvažiavom, po pietų, buvo labai gera saulė ir mums užteko, nes „iškept“ nenorėjom. Patenkintos mes. Kelis kartus atvažiuojam per metus, pabūnam kelias dienas. Koncertus du jau matėm. Pavyzdžiui, „Vila Gražina“ visada pilna būna. Geri koncertai. Kiti koncertuoti nelabai galėjo, sakė, kad labai šalta. Vakar norėjom Monikos Katunskytės paklausyt, nekoncertavo. Pati buvo į „Vila Gražina“ atėjus. Sakė, kad labai pas juos šalta“, – situaciją Palangoje komentavo moteris.

LNK žurnalistei pakalbinus draugių grupę, šios sakė, kad Palangoje žaidimus žaidžia, ilsisi. Viena iš jų teigė, kad: „Nėra blogo oro, yra tik bloga apranga“. Sakė, kad moterys nė vienos suknelės neatsivežė.

„Negalvoju maudytis. Šalta labai. Taip įdomu pabūti. Karščiai – gerai truputį pasišildyti, bet neblogai ir dabar. Netrukdo“, – kalbėjo poilsiautoja.

„Reikia melstis daugiau dėl oro. Meldžiausi, bet nepadėjo.“, – juokavo vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Šalta,ten dar dabar,vanduo,kaip ledas,o be jūros,ką veikti?

Anonimas

Anonimas portretas
pajūryje turi lyt iki šalnu.

Tiesiog

Tiesiog portretas
Mėgstu aš mūsų pajūrį, kasmet atvykstu savaitei ir visas dienas su dviračiu keliauju po apylinkes. Bet jei visą laiką pila lietus, sudėtingiau. Pramogų po stogu Palangoje tikrai nėra daug…
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių