Ž.Ilgauskas atsiradusį kamuolį paliko vaikui

Žydrūnui Ilgauskui nebereikia kamuolio, su kuriuo jis pelnė savo 10000-ąjį tašką per karjerą Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA). Klivlendo „Cavaliers“ puolėjas leido kamuolį pasilikti aštuonmečiui berniukui, rašo basketnews.lt.

Po praėjusios savaitės rungtynių, kai Ilgauskas peržengė 10 tūkst. taškų ribą, dingo mačo kamuolys. Klivlendo spauda šiam įvykiui skyrė daug dėmesio ir netrukus į klubą paskambino berniuko mama, kuri pripažino, kad jos sūnus pasiėmė kamuolį. Tačiau išgirdęs vis istorijos detales, Ilgauskas sumanė geriau kamuolį palikti vaikui.

„Juk jis tik vaikas, nežinojo, kaip reikia elgtis. Pagavęs kamuolį jis buvo labai susijaudinęs, lygiai taip pat aš susijaudinčiau. Jis parsinešė kamuolį namo, aš jo vietoje būčiau pasielgęs taip pat“, - atviravo Ilgauskas.

Ilgauskas sakė, kad jam svarbiau yra pats pasiekimas, o ne kamuolys, su kuriuos pasiekė tokią ribą. Todėl berniukui ant kamuolio jis netgi linkęs pasirašyti.

„Pasiekiau rekordą ir to iš manęs niekas neatims. Tai turėsiu visą laiką. O jeigu dėl kamuolio kitas žmogus taps laimingesnis, man tai bus svarbiausia“, - kalbėjo Ilgauskas.


Šiame straipsnyje: Ilgauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių