Rimkenzo po apsižodžiavimo su S. Maslobojevu: žmogiška yra klysti, bet atleisti – dieviška

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje kovinio sporto organizacija UTMA surengs vieną įspūdingiausių turnyrų. Vis dėlto prieš renginį surengtoje spaudos konferencijoje netrūko įtampos tarp Dovydo Rimkaus (Rimkenzo) ir Sergejaus Maslobojevo (Kuvalda) – viskas vos nesibaigė muštynėmis.

Ketvirtadienį spaudos konferencijoje apsižodžiavo D. Rimkus ir UTMA debiutuojantis S. Maslobojevas. Galiausiai Kuvalda neatlaikė Rimkenzo provokacijų ir norėjo jį vytis.

„Gerbiamas Sergejau, jūsų vardas verčiant iš Lotynų kalbos reiškia „Seržantas Homoseksualus“. Noriu pasakyti, ar tu esi homofobas? Tu esi iš Vilniaus“, – tada sakė D. Rimkus.

„Aš nesu iš Vilniaus, py****. Aš iš Klaipėdos. Aš prieš gėjus nieko neturiu, aš esu prieš py*****, kurie apsimeta kažkuo ir iš tikrųjų nėra tuo, kuo jie apsimeta“, – atšovė S. Maslobojevas.

„Man tu panašus į (Petrą) Gražulį. Šneka nesąmones ir vis tiek“, – atsakė D. Rimkus.

Po dar kelių replikų klaipėdietis S. Maslobojevas pakilo nuo kėdės ir bandė eiti link D. Rimkaus. Pakeliui jis nuvertė stalą, tačiau S. Maslobojevą sulaikė apsaugos darbuotojai.

 

 

Po spaudos konferencijos S. Maslobojevas apgailestavo už parodytas emocijas.

„Aš apgailestauju dėl susidariusios situacijos. Aš suprantu, kad žmonės mane įpratę matyti visai kitokiame amplua, kad aš esu visada šaltakraujis ir nereaguoju į visokius pasisakymus, bet yra tokios temos, kurios yra tabu

Suprantu, kad kai kurie žmonės bando pakelti savo vardą trash talko pagalba, bet vaikai, tėvai, žmona ir šeima yra raudona linija, kurios nedera peržengti niekam, jokiu būdu. Ir tuo pačiu noriu atsiprašyti savo fanų už tai, kad jums teko pamatyti mano agresijos protrūkį viešojoje erdvėje. Tai tikrai buvau ne aš, bet aš manau, kad jūs suprantate, kodėl taip atsitiko. Bet aš toliau pažadu laikytis savo principų ir išlikti toks pats, koks esu visada. Ačiū jums visiems už palaikymą“, – kalbėjo S.Maslobojevas.

D. Rimkus irgi pateikė savo atsiprašymą. Tiesa, jis atsiprašė S. Maslobojevo žmonos ir vaikų, bet ne pačio kovotojo.

„Visi mes esame žmonės. Žmogiška yra klysti, bet atleisti – dieviška. Tad atsiprašau dar kartelį  Maslobojevo žmonos, jos vaikų, Maslobojevo – ne, ir visų žmonių, kurie turi vaikų, jeigu jus įžeidė šis dalykas. Noriu palinkėti gero renginio“, – sakė Rimkenzo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių