Aleksotiškiai pareikalavo pėsčiųjų perėjos Piliakalnio gatvėje

Aleksoto gyventojai išsireikalavo, kad Piliakalnio gatvėje būtų įrengta pėsčiųjų perėja. Tokį gyventojų prašymą išgirdusi Kauno miesto savivaldybės suformuota Eismo saugumo komisija iš pradžių nenorėjo leistis į kalbas.

Birželio mėnesį uždarius Panemunės tiltą, Piliakalnio gatvėje transporto srautas išaugo bene du kartus, tačiau valdininkams, regis, iki šiol buvo nė motais, kad šioje gatvėje nėra jokių šaligatvių ir net pėsčiųjų perėjų. Norint pereiti į kitą gatvės pusę, pėstiesiems, taip pat ir vaikams, tenka laviruoti tarp automobilių.

Tačiau šie argumentai iš pradžių neįtikino Transporto ir eismo organizavimo skyriaus specialistų.

„Ar jūs paskaičiavote, kiek kainuoja įrengti perėją, o kiek – žmogaus gyvybė? Kartais tenka palaukti 10 minučių, kol pravažiuos automobiliai ir bus galima pereiti gatvę. Nuo autobusų stotelės „Pervaža“ iki artimiausios perėjos reikia eiti apie kilometrą, jokios logikos“, – supykęs į komisiją kreipėsi trijų vaikų tėvas Viktoras Čeponis, gyvenantis šioje gatvėje.

Tai išgirdę policijos atstovai pritarė, kad svarbiausia gyventojų saugumas, todėl perėjos ten reikia.

Po ilgų dvejonių Eismo saugumo komisija nusprendė palaiminti siūlymą įrengti perėją Piliakalnio gatvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

info Lietuvos žemė

info Lietuvos žemė portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt

Aleksotas

Aleksotas portretas
Aleksotiškiai priešinosi ir gelbėjimo stoties atkėlimui ant daugiaukščių ir mokyklos "stogų". Bet čia kupčinsko valdos, švilpt ant žmonių. Džiaukimės aleksotiškiai, kad lakūnai kokių nuodų neužpila, kad išdvėstų visi prieš kupčinsko lakūnus.

senukas

senukas portretas
Jei Sukilėlių ir Eivenių ,Tvirtovės al.prie viaduko nesugeba įrengti pėečiųjų perėjų,tai kažkokioj ten Piliakalnio g.nėra jokių šansų sulaukti tos perėjos.Velnias žino ką tie savivaldybės tinginiai dirba?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių