„Ikea“ prašo nebenaudoti ir kuo skubiau grąžinti vieną prekę: gali kilti gaisras

Trečiadienį išplatintame pranešime Švedijos baldų gamintoja „Ikea“ informavo, kad iš prekybos išima dalį nešiojamųjų įkroviklių „Varmfront“ dėl pavojaus sukelti gaisrą.

„Pirkėjų saugumas yra „Ikea“ prioritetas, todėl bendrovė ragina visus, įsigijusius kai kuriuos nešiojamuosius įkroviklius „Varmfront“, jų nebenaudoti ir kreiptis į „Ikea“ dėl pinigų grąžinimo.

Kurdama ir vystydama gaminius, „Ikea“ taiko griežtą rizikos vertinimo ir testavimo programą, kurios tikslas – užtikrinti, kad gaminiai, kuriais prekiaujama, atitiktų visus rinkose galiojančius įstatymus ir standartus.

Nepaisant šių pastangų, pastebėjome, jog naudojant kai kuriuos nešiojamuosius įkroviklius „Varmfront“ dėl gamybos klaidos gali kilti gaisro pavojus.

Ši klaida susijusi tik su nešiojamaisiais įkrovikliais „Varmfront“ 10 400 mAh (modelio numeris E2038), pažymėtais data (YYWW) 2313, 2316, 2318, 2319, ir nešiojamaisiais įkrovikliais „Varmfront“ 5 200 mAh (modelio numeris E2037), pažymėtais data (YYWW) 2318, 2319, 2322.

Nešiojamieji įkrovikliai „Varmfront“. LNK.lt nuotr.

Dėl šios priežasties pirmiau nurodyti įkrovikliai „Varmfront“ išimami iš prekybos. Kviečiame pirkėjus nedelsiant nustoti naudoti turimus brokuotus įkroviklius, grąžinti juos į bet kurią prekybos vietą „Ikea“ ir atgauti sumokėtus pinigus“, – rašoma išplatintame pranešime.

Nešiojamieji įkrovikliai „Varmfront“. LNK.lt nuotr.

Kaip nurodo „Ikea“, pirkimo kvitas grąžinimui nereikalingas.

„Norėdami sužinoti, ar jūsų nešiojamasis įkroviklis „Varmfront“ yra brokuotas, patikrinkite datą gaminio nugarėlėje. Iš prekybos išimami tik pirmiau nurodytomis datos žymomis paženklinti įkrovikliai „Varmfront“, – rašoma informacijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesąmonė

nesąmonė portretas
Kad verslui rūpėtų vartotojas? Nepudrinkit smegenų, ir dar skandinavų milžinė IKEA? Turbūt sąskaitų suvedinėjimas su kita kompanija ar asmeniniai pykčiai ,kerštas ,o gal dar kas,, ko mes nežinome.Ir dar reklama, tipo, kokie mes pūkuoti...

Ka ka

Ka ka portretas
O kas apmokes atvykima ir darbo laiko gaisima?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių