Aiškiau, kokybiškiau ir tvariau: „Lidl“ pristato atnaujintas šviežios mėsos pakuotes

  • Teksto dydis:

Žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėse nuo šiol pirkėjus pasitiks atnaujintos „Lidl“ privačių prekių ženklų šviežios mėsos ir jos gaminių pakuotės. Palyginti su ankstesnėmis, naujosios yra tvaresnės ir dar labiau patogesnės klientams, o specialiomis piktogramomis išskiriamos mėsos rūšys. Tai padės pirkėjams akimirksniu pasirinkti norimus mėsos produktus.

„Lidl“ privačių prekių ženklų pakuotės yra reguliariai atnaujinamos. Tai darome atsižvelgdami tiek į klientų atsiliepimus, tiek ir į gerąsias kitų šalių, kuriose veikia „Lidl“, praktikas“, – teigė „Lidl Lietuva“ mėsos ir jos gaminių pirkimų vadovas Stasys Gineitis.

Tik aukštos kokybės produktai

Pasak „Lidl Lietuva“ atstovo, naujosios pakuotės ir toliau užtikrins geriausias šviežios mėsos bei jos gaminių laikymo sąlygas, kurios yra griežtai kontroliuojamos. Kaip ir anksčiau, šviežia mėsa bus nuolat tiriama „Eurofins“ laboratorijose, tad ant naujo dizaino pakuočių pirkėjai taip pat išvys gerai atpažįstamą, atitiktį aukštiems kokybiniams reikalavimams įrodantį „Eurofins“ logotipą.

„Lidl“ archyvo nuotr. 

„Visavertis, saugus ir kokybiškas maistas yra svarbus gerai kiekvieno pirkėjo savijautai ir sveikam gyvenimui. Todėl „Lidl Lietuva“ maisto prekių tyrimams nuolat skiria vis daugiau dėmesio – „Lidl“ yra vienintelis prekybos tinklas šalyje, kurio asortimente esantys mėsos gaminiai yra tikrinami „Eurofins“ laboratorijose ir žymimi atitinkamu ženklu“, – pabrėžė S. Gineitis.

„Eurofins“ kokybės ženklu įvertinami tik to paties vardo įmonės laboratorijose ištirti maisto produktai: šviežias pienas ir jo produktai, įvairūs žuvies ir mėsos gaminiai. „Eurofins“ ženklas parodo pirkėjams, kad šių produktų saugai ir kokybei yra skiriamas ypatingas dėmesys, o gaminiai atitinka aukštesnius standartus, nei įtvirtinti teisės aktais.

Lietuvoje „Eurofins“ kokybės ženklu pažymėtų mėsos gaminių galima įsigyti tik „Lidl“ tinklo parduotuvėse. Šį ženklą turi kelios dešimtys skirtingų „Lidl“ parduotuvių asortimente esančių mėsos gaminių, tarp kurių – ir privataus prekių ženklo „Skonio ženklas“ šviežia mėsa bei jos gaminiai.

Aiškūs tvarumo siekiai

„Lidl“ artimiausiu metu į naujas pakuotes pradės pakuoti ir smulkintos mėsos produktus. Naujosios pakuotės savo sudėtyje turės net 70 proc. mažiau plastiko nei naudotos iki šiol. Šis pokytis neturės įtakos šviežių mėsos produktų laikymo ir transportavimo sąlygoms, taip pat ir galiojimo laikas išliks nepakitęs.

„Lidl“ archyvo nuotr.

Anot „Lidl Lietuva“ tvarumo vadovės Monikos Urbelytės, plastikas privačių prekių ženklų pakuotėse mažinamas įgyvendinant prekybos tinklo strategiją, paremta atsakomybe klientams ir aplinkai. Bendrovė stengiasi ne tik sumažinti plastiko kiekį savo gaminių pakuotėse, bet ir jį pakeisti tvaresnėmis alternatyvomis, pavyzdžiui, popieriumi ar stiklu, arba naudoti perdirbtą plastiką.

„Siekdami mažinti plastiko naudojimą, „Lidl“ vadovaujamės įmonių grupės strategija „REset Plastic“. Ja siekiame iki 2025 metų pabaigos „Lidl“ privačių prekių ženklų pakuotėse plastiko kiekį sumažinti 30 proc. Taip pat esame išsikėlę ir tikslą jose naudoti vidutiniškai bent 25 proc. perdirbto plastiko, o iki 2025 metų pabaigos siekiame, kad visas privačių prekės ženklų plastikines pakuotes, kur yra technologiškai įmanoma, būtų galima perdirbti“, – sakė „Lidl Lietuva“ tvarumo vadovė M. Urbelytė.

Šviežios kiaulienos, vištienos ir kitos mėsos bei jos gaminių atnaujinto dizaino pakuotėse galite įsigyti visose 74 „Lidl“ parduotuvėse 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
DĖMESIO...MĖSOS FALSIFIKATAI.

TVARIAI

TVARIAI portretas
Vėl tvariai apie tvarumus. Nu jau vemt verčia nuo šio žodžio, kuris naudojamas ne pagal paskirtį.

Reziume

Reziume portretas
maisto sandelys neišmaniesiams . . .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių