Gandai Baltarusijoje: Baltijos šalių transportas nebus praleidžiamas per sieną?

  • Teksto dydis:

Baltarusijoje vėl skleidžiamo gandai, kad Baltijos šalių transportas nebus praleidžiamas per sieną. Neva išplitusiame dokumente nurodoma, jog nauja data yra rugsėjo 17-oji, rašo delfi.lt, remdamasis portalu tut.by.

Anksčiau kalbėta, kad sunkiasvoris transportas iš Lietuvos ir kitų Baltijos šalių per sieną nebus praleidžiamas nuo rugsėjo 10-osios.

Tarptautinėje transporto rinkoje veikiančios Baltarusijos įmonės pastarosiomis dienomis gavo pranešimus, kad „kroviniai iš Baltijos šalių nebus įleidžiami per Baltarusijos sieną, registruokitės eksportui per kitas šalis“.

Oficialiai ši informacija nepatvirtinta, sunkvežimiai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos  kerta sieną be jokių papildomų apribojimų.

Gandai apie galimą krovinių sustabdymą iš Baltijos šalių atsirado tada, kai  Aliaksandras Lukašenka pažadėjo Lietuvai ir kitoms Baltijos šalims parodyti „kokios yra sankcijos“.

LINAVOS generalinis sekretorius Mečislovas Atroškevičius teigė, kad kol kas viskas - tik gandai.

Susisiekimo ministerija taip pat patvirtino šiuo metu dėl tokių ribojimų neturinti jokios oficialios informacijos.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fizikos dėsnis

Fizikos dėsnis portretas
Visiems žinoma: "Kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį". Todėl, prieš ką nors darant, visada reikia pagalvoti ir apie pasekmes...

kartais

kartais portretas
gandai buna realybeje o musu valdzialiurbiai ,gandus padaro realybe.

pensininkė

pensininkė portretas
kodėl valdžia nepagalvoja apie Lietuvos ekonomiką verslą ir darbuotojus o per savo principus visur kišti savo nosį kenkia pati sau nereikia kištis daugiau negu visa ES juk mes tiek daug priklausome kaip sugyvename su kaimyninėmis šalimis esame maži vabalėliai o šokinėjame kaip banginiai jų vidaus reikalas ir tegul sprendžia patys
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių