Atsinaujinančių energijos išteklių diegimui pramonės įmonėms – 10 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Atsinaujinančių energijos išteklių diegimui pramonės įmonės Vidurio ir vakarų Lietuvos regione jau gali kreiptis dėl 10 mln. eurų paramos.

Ekonomikos ir inovacijų ministerija pranešė paskelbusi kvietimą iš suplanuotų 1 mlrd. eurų ekonomikai.

„Labai mažoms, mažoms ir vidutinėms įmonėms paskirstysime iki 6 mln. eurų, o didelėms įmonėms iki 4 mln. eurų finansavimą atsinaujinančių energijos išteklių gamybos įrenginiams diegti“, – pranešime sakė viceministras Vincas Jurgutis.

Didžiausia galima projektui gauti finansavimo lėšų suma yra 300 tūkst. eurų, mažiausia – 20 tūkst. eurų. Projektai turės būti įgyvendinti per dvejus metus. Bus finansuojama įranga ir įrenginiai, būtini atsinaujinančių energijos išteklių gamybai, generuojamai iš saulės energijos.

Paraiškas Inovacijų agentūrai verslo atstovai gali teikti iki kitų metų vasario 28 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
ko LT taip delsia su savo saules pasaugojimo :D...nezinau, bet zinau kad pati geriausia ir ismaniausia pigiausia baterija, kurios dar niekas tokios nesukure, yra LT biurakrinis ESO batareikos :D...jos uz 5 centus KWH pasaugo net 6-9 menesius nuo gamybos saules elektrines pradzios, tai pigios ir ilgalaikes baterijos kaip lietuvos imone ESO niekas neturi :D...jei suprantate minty, tai suprasite apie ka sneku...lenkai jau nuo kitu metu to nedaro, parduoti pertekliu i birza, perki ziema birzos kaina, vokieciai taip pat jei gerai pamenu...

o stabdymui

o stabdymui portretas
30 milijonu...

Ubageliai

Ubageliai portretas
sumokes uz viska! Visa kWh kaina.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių