Klounada: 1992 metų „Honda Civic“ paverstas „Bugatti Veyron“

1992 metais išleistas „Honda Civic“ modelis tuo metu buvo vertinamas kaip labai gražus ir net tobulas savo automobilių klasėje. 

Šiais laikais 1992 metų „Civic“ automobilis jau tikrai pasenęs ir nuvertėjęs. 

Tačiau gudragalviai sumąstė, kaip „atgaivinti“ legendinio „Civic“ vardą.

Auksarankiai pasidarbavo prie senojo „Civic“ kėbulo ir 1992 m. modelį perdarė į „Bugatti Veyron“. 

Bėdų su fantazija neturintys meistrai perdarė „Civic“ modelio priekį pagal „Bugatti Veyron“ dizainą. Naujasis šedevras net ir nudažytas pagal „Bugatti“ superautomobilių stilių.


Šiame straipsnyje: Honda Civicbugatti veyron

NAUJAUSI KOMENTARAI

P

P portretas
Ar as cia aklas perdarymas yra vadinamas sportinio buferio pagaminimas ir sumontavimas? :D nes kiek matau visa kita kaip ir standartas :D apie tas galines ziaunas nesneku nes is ju naudos nulis, ir netgi blogiau nei standartas

D

D portretas
jo jo.. paverstas bugati veyronu;)))))))))))) buferukas pakeistas ir viskas:D cia ne civikas klounada, o tas kuris sudare sy straipsny...:) kas del stylingo tai tikrai geriau atrodo sitaip, nei stock versija... autoriau gal tada apie kiekviena automobily kuris pastailinguotas rasyk? tai bent tada busi garantuotas darbu 15metu y prieky:)

Pokis

Pokis portretas
Valio auksarankiams. Pasidarė išsiskiriantį iš minios automobilį. Visi žino, kad tai ne Bugatis, paprasčiausiai gražios formos, išskirtinumas jį daro pastebimu. Svarbiausia, kad vyrai daro, konstruoja, tobulina. O bezdaliai visokie prie kompo čia tik vėmalais tesugeba spjaudytis. Tokie niekad nieko gražaus nepagamins.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių