Sostinėje triukšmingai sutikti krepšininkai: mes labai stengėmės

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pirmadienį pasveikinta Vilniaus Rotušės aikštėje, kur susirinko tūkstančiai aistruolių. Jiems teko ilgiau palaukti, nes lėktuvas su rinktinės vyrais Vilniaus oro uoste nusileido gerokai vėliau nei planuota ir pasirodė tik 19 val. 40 min.

"Buvo ilga kelionė. Beveik visą dieną praleidome lėktuve, nes dar leidomės ir Vokietijoje. Labai gaila, kad neparvežėme medalių, bet tikrai nuoširdžiai stengėmės. Labai ačiū sirgaliams už palaikymą", - sakė šalies rinktinės aukštaūgis Darjušas Lavrinovičius.

"Paskutines dvejas rungtynes pralaimėjome, todėl sunku buvo patikėti, kad mus pasitiks tiek daug aistruolių", - teigė Martynas Pocius.

Autobusui su Lietuvos krepšininkais atvykus į Rotušės aikštę, kilo didžiulis triukšmas, kuriuo minia pasitiko visus žaidėjus. Vyrams buvo kabinami ąžuolo lapų vainikai. Krepšininkus sveikino premjeras Algirdas Butkevičius, Vilniaus meras Artūras Zuokas, KKSD vadovas Edis Urbanavičius, LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

"Kartu su visa Lietuva sveikinu mūsų krepšininkus ir jų trenerius. Nors iki medalių šiek tiek pritrūkote, bet kovojote taip, kad lenkiame prieš jus galvas", - komandą pasveikino A.Butkevičius ir Vyriausybės vardu rinktinės kapitonui Pauliui Jankūnui įteikė 240 tūkstančių litų čekį.

Rinktinės strategas Jonas Kazlauskas padėkojo sirgaliams visos komandos vardu. "Ne visada pildosi visi lūkesčiai, bet mes labai stengėmės", - tvirtino J.Kazlauskas.

Skambant „Trims milijonams“ rinktinės vyrai žiūrovus apdovanojo kamuoliais su savo autografais ir dėkojo jiems.

Į Rotušės aikštę atvyko tik dešimt krepšininkų: Martynas Pocius, Adas Juškevičius, Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, Renaldas Seibutis, Simas Jasaitis, Donatas Motiejūnas, Paulius Jankūnas, Šarūnas Vasiliauskas ir Jonas Valančiūnas.

Jonas Mačiulis dar sekmadienį išskrido namo, kad spėtų aplankyti artimuosius. Mindaugas Kuzminskas patraukė į Malagą, kur prisijungs prie „Unicaja“ komandos treniruočių.

Krepšininkų pasveikinti susirinkusių aistruolių laukė įvairių grupių ir atlikėjų koncertas. Ant scenos pasirodė  Jazzy, „Electronic I“, Saulius Prūsaitis, „Rondo“ su choru „Božolė“, Deivis Norvilas, Edmundas Seilius, Vilija Matačiūnaitė, „Thundertale“, berniukų choras „Ąžuoliukas“, būgnininkų grupė „Drum Party“.

Ar esate patenkinti Lietuvos krepšinio rinktinės pasirodymu?

Iš viso balsų: 1380
Savaitės apklausa: 
0


NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas D.

Jonas D. portretas
Kaip sukomplektuota komanda buvo taip ir sulošė.Jos kaltint lyg ir nederėtų.Gi į sąstatą buvo įrašyti aiškiai ŠIUO METU neverti to Jasaitis,K.Lavrinovičius.Vasiliauskas ir [nenustebkit] Motiejūnas.Klaiku buvo stebėti Jasaičio,Motiejūno ne žaidimą,o blaškymąsi...

nuostabi

nuostabi portretas
mūsų rinktinė, fanai parodė, kaip reikia džiaugtis, kaip parodyti savo meilę krepšiniui ir žaidėjams. Nuostabus mūsų jaunimas, kuris pateisina protingo, išsilavinusio, kultūringo ir patriotiško lietuvaičio vardą.

Kristė

Kristė portretas
Šokėjos pavalgiusios :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių