Kauno „Žalgirį“ papildė NBA patirties turintis naujokas

  • Teksto dydis:

Naujam sezonui sudėtį rikiuojantis Kauno „Žalgiris“ pasipildė dar vienu nauju krepšininku. Žaliai baltus marškinėlius artėjančius metus vilkės Tyrone‘as Wallace‘as.

30-metis gynėjas į Kauną atvyksta iš Europos taurėje rungtyniavusios Ankaros „Turk Telekom“ ekipos.

Su T. Wallace‘u daugkartiniai Lietuvos čempionai pasirašė vienerių metų sutartį.

„Džiaugiamės, kad Tyrone‘as prisijungia prie „Žalgirio“. Tai ambicingas ir motyvuotas žaidėjas, kuris atitinka mūsų ateinančio sezono žaidimo viziją. T. Wallace‘as praėjusį sezoną buvo vienas geriausių Europos taurės žaidėjų, norintis įrodyti, kad gali varžytis aukščiausiame lygyje“, – sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Gediminas Navickas.

Antrame pagal pajėgumą Europos klubinio krepšinio turnyre amerikietis fiksavo 17,9 taško, 4,2 atkovoto kamuolio, 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir 1,7 perimto kamuolio vidurkius.

Turkijoje T. Wallace‘o rodikliai buvo panašūs – vidutiniškai po 17,3 taško, po 5,1 atkovoto kamuolio ir po 4,9 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

„Labai laukiu artėjančio sezono. Nekantrauju atvykti į „Žalgirio“ areną ir pajusti visą jūsų suteikiamą energiją. Tikiuosi gero būsimo sezono. Noriu kuo greičiau susipažinti su visais treneriais ir komandos draugais. Iki pasimatymo!“, – Žalgiris.lt sakė T. Wallace‘as.

2022–2023 m. sezone amerikietis rungtyniavo „Paris Basketball“ ekipoje.

T. Wallace‘as turi ir NBA patirties, kai vilkėjo Los Andželo „Clippers“ (2017–2018 m. sezone pelnydavo po 9,7 taško per rungtynes), Atlantos „Hawks“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ marškinėlius. Jam taip pat teko rungtyniauti ir G lygoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių