Dėl titulo kovosiantis R. Krilavičius: darysiu viską, kad diržą laimėčiau

  • Teksto dydis:

„Pagaliau. Laukiau šios galimybės, nes esu jos nusipelnęs. Kovos laukiu su dideliu nekantrumu ir darysiu viską, kad diržą laimėčiau“, – teigė vienas geriausių šalies mišriųjų kovos menų (MMA) atstovų Raimondas Krilavičius.

Jau greitai, rugsėjo 21-ąją, Vilniaus „TwinsBet“ arenoje vyksiančio tarptautinio turnyro „MMA Bushido“  metu vyks minėtoji kova dėl čempiono titulo.

„Kovos narve – tai, ko visi laukiame. Ten galime kontroliuoti varžovą, varžovas turi mažiau galimybių „pasprukti“. Narve jaučiuosi kaip namie, labai džiaugiuosi, kad jis sugrįžta į Lietuvą“, – sakė Raimondas.

Intensyviai kovai besiruošiantis R. Krilavičius atskleidžia, kad kiekvienai kovai turi planą, o treniruočių sunkumas visada yra maksimalus. Visgi dėl ypatingos progos kovoti aštuonkampyje artėjančios kovos strategija bus visiškai kitokia.

R. Krilavičiaus kovą dėl čempiono titulo galėsite stebėti  tarptautiniame  „MMA Bushido“ turnyre rugsėjo 21-ąją Vilniuje, „TwinsBet“ arenoje. R. Krilavičiaus varžovas oficialiai bus paskelbtas jau kitą savaitę.

Turnyras žada kvapą gniaužiančių akimirkų ir intensyvių kovų. Ateikite ir pajuskite nepakartojamą kovos menų atmosferą narve!

Vaizdo įrašą rasite čia.

Bilietai: www.bilietai.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių