Lenkijos čempionų pranašumą pripažino ir treneris

„Kartais futbolas yra tikrai teisingas. Neturime kalbėti nesąmonių po šių rungtynių“, - pripažino „Panevėžio“ vairininkas Stijnas Vrevenas. UEFA Čempionų lygos atrankos varžybų antrojo etapo pirmasis mačas „Panevėžio“ futbolo klubui susiklostė nesėkmingai. Lietuvos čempionai namuose 0:4 (0:3) turėjo pripažinti Balstogės „Jagiellonia“ futbolininkų pranašumą.

Lenkijos klubas ilgiau kontroliavo kamuolį ir, sukūręs pirmą grėsmingą ataką, pelnė įvartį. 15-ąją minutę po išmetimo iš užribio bei poros perdavimų „Jagiellonia“ ekipos gretose pasižymėjo Jesusas Imazas.

Po praleisto įvarčio panevėžiečiai pradėjo žaisti kiek aštriau – buvo atlikti perdavimai iš kraštų, iš toli atakavo Lucas de Vega. Sykį pavojingoje situacijoje nuo varžovo išpuolio „Panevėžį“ išgelbėjo Emilis Timburas.

28-ąją bei 29-ąją minutę Balstogės klubo gretose sužibėjo J. Imazas. Puolėjas pirmoje situacijoje atliko puikų smūgį į tolimąjį vartų kampą, o netrukus pasiuntė kamuolį į vartus aktyviai žaidusio Afimico Pululu perdavimo.

Antrasis kėlinys buvo gerokai ramesnis. Aktyviai į žaidimą įsitraukė po pertraukos į kovą mestas Cheikhou Diengas, į vartų plotą pataikė, bet vartininkui problemų nesukėlė Jovanas Čadženovičius, galva kamuolį pro šalį nukreipė Ernestas Veliulis.

78-ąją minutę E. Timburas atrėmė vieną tolimą smūgį, tiesa, po poros minučių buvo bejėgis, kai preciziškai į kamuolį vienu lietimu į apatinį kampą pasiuntė Kristofferis Hansenas. Per likusį laiką kartą komandą nuo J. Imazo išgelbėjo E. Timburas.

„Žaidėme drąsiai, ne žemu bloku, ne tik gynyboje, bandėme žaisti futbolą, aukštai spausti, bet varžovai buvo geresni negu pažiūrėjus jų rungtynių vaizdo įrašus. Jie turi labai daug kokybės aikštėje kiekvienoje pozicijoje ir buvo labai užtikrinti su kamuoliu. Jie pelnė fantastiškus įvarčius, reikia pripažinti, tai šimtu procentų teisingas rezultatas“, - kalbėjo Stijnas Vrevenas.

Atsakomasis mačas - po savaitės Balstogėje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas ten zaide ?? lietuva ir lenkija ??

kas ten zaide ?? lietuva ir lenkija ?? portretas
o visi zaidejai is afrikos , gvinejos ir is brazilijos tambu lambu genties nei vieno nei lenko nei lietuvio zaidime nesimate...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių