Futbolo senjorai pagerbė buvusius bendražygius

LFF Kauno treniruočių centre įvyko draugiškas senjorų turnyras, futbolinkams, išėjusiems Anapilin atminti. Komandos varžėsi dėl buvusio futbolininko, vėliau ilgamečio Kauno senjorų futbolo klubo vadovo Kęstučio Birietos taurės.

2008-aisiais Anapilin iškeliavęs K. Birieta buvo žinomas futbolo teisėjas, vėliau arbitrų inspektorius, bei Kauno veteranų komandos treneris.

Ne vieną skambų laimėjimą jis pasiekė ir savo sportinės karjeros metais. Kaunietis vilkėjo Vilniaus „Žalgirio“ meistrų komandos marškinėliais, taip pat atstovavo Klaipėdos „Atlanto“, Rostovo SKA, Kauno „Bangos“ klubams. Su „Bangos“ ekipa jis laimėjo Lietuvos pirmenybių bronzos medalius. Net ir baigęs sportinį kelią K. Birieta garsėjo kaip futbolo organizatorius bei šios sporto šakos puoselėtojas.

LFF Kauno treniruočių centre vykęs K. Birietos atminimo turnyras buvo draugiškas, todėl jame pralaimėjusių nebuvo. Visi dalyviai apdovanoti prizais, kuriuos įteikė turnyro organizatorius, KAFF valdybos narys Danielius Bučinskas, atsakingas už senjorų futbolą.

Pasivaržę aikštėje, vėliau futbolo senjorai apsilankė kapinėse, kur pagerbė buvusių savo bendražygių atminimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių