Anglus palaužę ispanai – Europos futbolo karaliai

Europos futbolo pirmenybėse Vokietijoje paaiškėjo čempionai. Jais ketvirtąkart istorijoje tapo Ispanijos nacionalinė rinktinė.

Pirmajame kėlinyje vyko lygi kova. Nors kamuolį daugiau kontroliavo ispanai, vis dėlto susikurti rimtų progų jiems nepavyko.

Anglai taip pat nesugebėjo niekuo atsakyti ispanams, todėl po pirmų 45 minučių rezultatas buvo lygus 0:0.

Visas veiksmas prasidėjo jau antrąją antrosios rungtynių dalies minutę.

Po gražios jaunųjų Ispanijos talentų Lamine'o Yamalio ir Nico Williamso kombinacijos, pastarasis išvedė savo komandą į priekį.

Vis dėlto, anglai turėjo savo atsaką ir jau 73 minutę, po Cole'o Palmerio smūgio iš baudos aikštelės priegų, išlygino rezultatą.

Paskutinis žodis rungtynėse priklausė ispanams – mačo gale, jau 86-ąją minutę, po Marco Cucurellos perdavimo iš krašto, įvartį iš artimos distancijos pelnė po keitimo pasirodęs Mikelis Oyarzabalis.

Anglai turėjo dar vieną šansą lyginti rezultatą, tačiau po kampinio smūgiuotą kamuolį atrėmė vartininkas Unai Simonas, o antrą bandymą nuo vartininko linijos galva numušė gynėjas.

Declanas Rice'as trečiąkart bandė pakartoti smūgį, tačiau šįkart kamuolys skriejo virš vartų.

Tai buvo paskutinis anglų šansas ir jiems antrą kartą per tris metus teko stebėti priešininkų triumfą – ispanai iškovojo istorinį ketvirtą trofėjų Europos čempionate.



NAUJAUSI KOMENTARAI

miau miau

miau miau portretas
Aferistai gavo ko nusipelnė ir nereikia jų ginti. Užteko rungtynių su Nyderlandais su papirktu teisėju. Gėda, anglai - tikri šmikiai. Jeigu bus tokie aferistai-papirkinėtojai, tai niekada nelaimės. Futbolą reikia žaisti ir gerbti. Ir iš viso labai silpna komanda, seniai jau turėjo jų ten nebūti, jeigu ne jų aferos.

kaunietis

kaunietis portretas
Ispanu futbolas graziausias akiai,iveike visus varzovus ne guma tempdami,o puolimu.

tai

tai portretas
kad ne gynejas atmuse nuo vartu linijos o olmo kuris yra puolejas, gaila kad ispanai apskritai buvo finale , nes su vokieciais turejo gauti uztikrinta 11m, kai kukrella suzaide ranka baudos aiksteleje.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių