Šilutiškiai bėgs už blaivų bei sveiką gyvenimą

“Šilutės žinios“ kartu su sporto klubu „Leitė“ penktadienį 18 val. kviečia dalyvauti pirmame šilutiškių bėgime už blaivų ir sveiką gyvenimą.

Kiekvieną pirmą mėnesio penktadienį 18 val. Lietuvos miestuose ir kitose pasaulio valstybėse, kur tik yra Lietuvių, vyksta masinis bėgimas miesto gatvėmis, skirtas blaivybei ir sveikam gyvenimo būdui propaguoti.

Bėgimo šūkis - “Lietuvis reiškia blaivus“, bėgimo idėja - „Tik blaivi tauta gali išlikti".

„Negalime tylėti, tingėti, ir švaistyti savo laiko vardan atsipalaidavimų. Kartais reikia, ar nereikia, bet mes visi per daug atsipalaidavę, per daug tinginiai, ir per daug laiko leidžiame vėjais. Atsibuskime iš egoizmo, atsibuskime iš alkoholizmo, atsibuskime iš rožinio sapno“, - ragina vieni kitus, pritariantys blaivaus gyvenimo idėjai.

Šiame bėgime už blaivų bei sveiką gyvenimą bėgimo organizatorių nėra, tai spontaniškas blaivybei ir sveikam gyvenimo būdui prijaučiančių žmonių savanoriškas susibūrimas. Bėgimo trukmė ir distancija ar maršrutas nėra niekur reglamentuota. Tačiau jau susiklostė tradicija bėgti ne mažiau 3 km – tiek, kiek yra milijonų lietuvių pasaulyje.

Artimiausias bėgimas, prie kurio organizavimo jungiasi „Šilutės žinios“ redakcija bei Šilutės sporto klubas „Leitė“, vyks rugpjūčio 3 d., 18 val. Norintieji dalyvauti kviečiami rinktis prie Šilutės kultūros ir pramogų centro.


Šiame straipsnyje: bėgimasblaivybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
super!!! Seniai to reikia!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių