- DMN inf.
- Teksto dydis:
- Spausdinti
Dainininkas, dėstytojas Mindaugas Mickevičius-Mino, kuris pademonstruos,kaip pasigaminti tikrą itališką delikatesą – Taljetelle su vytintu kumpiu ir atskleis keletą savo kūrybinių paslapčių.
Virėjo padėjėjo duonos ragavęs Italijoje, vyras puikiai tvarkysis su maisto gamyba, tačiau vienintelis dalykas, kuris užklius Astai Stašaitytei - Masalskienei – druskos perteklius. Laidos vedėja pastebės - Mino yra akivaizdžiai įsimylėjęs, nes beria tiek daug druskos į puodą. Mino neneigs:„Tokias romantiškas dainas kuriu, taigi privalau būti šiek tiek įsimylėjęs. Manau, kad artistas negali būti neįsimylėjęs, nes kūryba taps pernelyg buitinė“.
Tačiau A. Stašaitytė – Masalskienė nesutiks su Mino argumentu: „ Ne, geriausi kūriniai gimtų, jeigu tave nuolat mestų ir tu kankintumeisi. Žinoma, kaip žmogui, aš tau to nelinkiu, bet kaip kūrėjui – taip“, - juokavo laidos vedėja. Mino užsimins, kad skyrybos per brangiai kainuoja, todėl šis pasiūlymas jam neatrodo tinkamas.
Kodėl Mino per paskaitas liepia dainuoti savo studentams ir kaip dainavimas jam padėjo pakilti karjeros laiptais Italijoje – jau šį sekmadienį 10 val. per BTV.
NAUJAUSI KOMENTARAI
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
Pikantiškos salotos – sveikiau
Nusprendus sveikiau gyventi, nebūtina mitybą iškart keisti iš pagrindų – mažesni žingsneliai gali būti netgi sėkmingesni, nes prie ne tokių drastiškų pokyčių lengviau prisitaikyti. Pavyzdžiui, daugelyje namų tikru skan...
-
Receptas: šio patiekalo pagaminimui prireiks vos kelių minučių1
Geras maistas turi būti gaminamas greitai. Tuo įsitikinęs restorano „Ridikai“ savininkas Marius Šulcas, kuris papasakojo, kaip vištieną braziliškai galima pasigaminti vos per kelias minutes. ...
-
Varškės patiekalai: pagaminsite lengvai ir itin maistinga (receptai)5
Žiemą žvalgomės į sotesnius ir šiltesnius maisto patiekalus. Svarbiu jų ingredientu gali tapti ir nebrangiai kainuojanti varškė, panaudojama ne tik desertams, bet ir sūriems, pikantiškiems patiekalams. ...
-
Šefas Justinas Kapkovičius: receptas be sielos ir liks tik receptu3
Ką valgyti sveika, o ką – nelabai, kaip gaminti maistą, kad jis būtų naudingas sveikatai, kaip savo virtuvėje elgtis tvariau ir tausoti produktus, kad kuo mažiau maisto tektų išmesti? Tai klausimai, į kuriuos pastaruoju metu atsakymų ie&...
-
Kūčių stalui – skanu, taupu, įdomu (receptai)
Dar neapsisprendusiems, ką dės ant kūčių salo, ar ieškantiems naujų skanaus maisto idėjų į pagalbą atskuba maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė. Skaniausių liet...
-
Krypsta ir kūrėjų akys: maistas reiškia gyvenimą
Skonis, kvapas, spalva, tekstūra, konsistencija... Žmogaus jusles vienaip ar kitaip veikiantys malonumų dirgikliai kuria ištisą potyrių pasaulį, žadina asociacijas, veda prisiminimų labirintais. Šiandien į gausiame pritekliuje gyvenanči...
-
K. Pišniukaitė-Šimkienė: man patinka, kai Kalėdų stalas stebina (receptai)
Maistas ir viskas, kas su juo susiję, yra neatskiriama tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ įkūrėjos ir dviejų knygų apie maisto gaminimą autorės Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės gyvenimo dalis. Šventinį men...
-
Saldžių dovanų idėja – iš štrudelio gimtinės (receptai)
Kavos, šokolado ir pyragaičių mėgėjai austrai itin vertina namų kepinius. Lince gyvenanti žurnalistė, J. Keplerio universiteto mokslinė darbuotoja Daiva Müllegger-Trečiokaitė taip sužavėta austrų saldumynų, kad pati savo virtuvėje i&...
-
Svarbiausia – nepaskanauti anksčiau (receptai)
Miestams puošiantis Kalėdoms, šeimininkėms mintys jau sukasi apie šventinį stalą. Ir produktų nusipirkti, ir šventine maisto gamyba užsiimti dar bus laiko, tačiau yra vienas darbas, kurį jau dabar reikėtų padaryti – ...
-
Viščiukų blauzdelės: pasaulio virtuvių įkvėpti receptai
Kai norisi gardžiais kvapais pripildyti namus, o pilvą – sočiu ir nebrangiu patiekalu, daugelis ieško receptų su viščiukų blauzdelėmis. Tai vienas nepretenzingiausių variantų vakarienei – dera su įvairiais priedais, pi...