Tekstilės konteineryje – mįslinga 36-erių moters mirtis

  • Teksto dydis:

Moteris mirė tekstilės konteineryje. Vokietijoje dėvėtus drabužius į tekstilės konteinerį metanti vokietė net neįtarė, kad visai neseniai jame mirė moteris.

„Kolegos nuvyko ten ir, deja, turėjo patvirtinti, kad moters kūnas buvo įstrigęs drabužių konteinerio šachtoje. Moterį iš konteinerio ištraukė ugniagesiai“, – komentavo policijos atstovas Malte Jansen.

Nelaime sunku patikėti ir vietos gyventojams.

„Iš pradžių ne visai patikėjome, tai buvo neįtikėtina. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad kas nors panašaus gali nutikti netoliese“, – kalbėjo gyventoja.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Kasdien matau, kad daugybė žmonių eina ten ko nors ieškoti ir žiūri, ar gali pasiimt kokių nors drabužių“, – teigė kita vietos gyventoja.

Pasirodo, tekstilės konteineriai gali tapti mirtinais spąstais. Jų Vokietijoje yra apie 150 tūkst. Viena iš problemų – dažnai senesni konteineriai su didesnėmis angomis. Tačiau, ne visi konteineriai vienodi.

„Viduje yra mechanizmas, vadinamas „skėčio mechanizmu“. Papildoma sklendė, kuri yra integruota į dangtį, ir kai tik įkišamas dangtelis viršuje, ši sklendė taip pat aktyvuojama ir uždaro talpyklą. Kai talpykla atidaroma, skėčio sklendė taip pat atsidaro. Štai kaip veikia. Atvartas užrakinamas iki tam tikro taško, kad niekas negalėtų patekti į vidų. Taip padaryta dėl saugumo. Vienas klientas iš Amerikos iš karto užsakė 200 vienetų. Tikimės, kad tokie konteineriai pakeis senesnius Vokietijoje. Apsauginė sklendė papildomai kainuoja 250 eurų, tad kai kurie klientai pasirenka senesnį ir pigesnį variantą“, – pasakojo tekstilės konteinerių atstovas Vokietijoje.

Pareigūnai kol kas aiškinasi, kas paskatino 36 metų moterį lįsti į konteinerį. Ar ji norėjo pasiimti senų drabužių, ar kas nors netyčia įkrito ir ji bandė tai ištraukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
siame satanystiniu /vertybiu/ pasauly nieko mislingo kai zmogu nuzudo ir dar /mislingai/ su d malonumu paskleidzia negatyva /misles/ paliekant fauciams bei ursulems kuriu deka ir rotsildu kusene kuriamos n /misles/ tik ? ar sie padarai visai nukvako ir nejaucia kad KT /traukinio begiai/ jau dunda ir siai satansaikai teks atsakyt ir drauge su liuciper nesdintis i savo pekla kazkur galaktiku juodoji skylei kuri susiurbia visas kosmoso atliekas sudarydama tvarka ir pusiausvyra visiems ///////
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių