Kruvinas išpuolis gimnazijoje: 18-metis nužudė savo buvusią draugę ir spruko nuo policijos

  • Teksto dydis:

Privačioje vokiečių gimnazijoje aštuoniolikos metų moksleivis peiliu mirtinai sužalojo savo buvusią draugę. Vietos medikams nepavyko išgelbėti taip pat aštuoniolikmetės merginos gyvybės. Užpuolikas bandė sprukti automobiliu, bet policijos pareigūnai sulaikė bėglį už 350 kilometrų.

Vietos policijos pajėgos iškart apsupo mokyklą, evakavo mokinius ir nuodugniai ją patikrino.

„Šį rytą mokykloje, esančioje Sankt Leono-Roto miestelyje, įvyko žmogžudystė. Buvo nužudyta aštuoniolikmetė moksleivė. Aštuoniolikos metų įtariamasis taip pat yra šios mokyklos mokinys. Iš pradžių jis bandė pabėgti, bet po intensyvios paieškos buvo sulaikytas“, – pasakojo policijos atstovas Patrick Knapp.

Policininkai šturmavo mokyklą, bet bėglio ir jo automobilio jiems teko ieškoti po visą aplinkinį regioną.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Jis buvo aptiktas tik kaimyninėje Žemutinėje Saksonijoje, kur lėkdamas dideliu greičiu per Saseno miestą padarė avariją.

Gausios policijos pajėgos buvo iškviestos į gimnaziją baiminantis, kad tai galėjo būti platesnio masto teroro išpuolis.

„Mokiniai buvo labai greitai evakuoti iš mokyklos ir jais pasirūpinta greta esančioje salėje. Tai, kad labai sparčiai galėjome padaryti prielaidą, jog nusikaltimas padarytas dėl tarpusavio santykių, reiškė, kad buvo galima labai greitai atmesti pavojų kitiems mokiniams ir kitiems žmonėms“, – kalbėjo P. Knapp.

Vokiečių žiniasklaidos teigimu, žudikas jau buvo žinomas vietos policijai, nes mergina, kurią jis nužudė, jau anksčiau kreipėsi į policiją dėl patirto smurto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kas dedasi kaip vaikai turi savo teises nuo mažens o atsakomybės nėra ir niekas nereikalauja iš jų ir neaiškina apie pasekmes nepaklusnumo, o atsakyti turi tėvai.O kodėl turi atsakyti tėvai, ,juk iš ji atimta teisė auklėti ,bausti už nepaklusnumą.

Aš portretas
Garantija muslimas. Mergos tokios dūros ,kai ant tų susmirdėlių pasimauna.

Išvada

Išvada portretas
Nedavė jam merga, tai tas ir pasiuto....reikia duoti ..
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių