Po „plastikos chirurgų“ operacijų – siaubingos komplikacijos: žaizdos ir pūvanti oda

  • Teksto dydis:

Floridoje (JAV) buvo sulaikyti plastikos „chirurgai“, dėl kurių atliktų operacijų keturi pacientai patyrė didelių komplikacijų.

Port St Lucie mieste penki medicinos darbuotojai apsimetė gydytojais, nors iš tikrųjų nė vienas iš jų neturėjo medicinos praktikos licencijos, pranešė „Daily Mail“.

Pranešama, kad pacientai patyrė siaubingų komplikacijų, įskaitant nelygumus akių srityje, pūvančią odą ir krūtų implantus, kurie išsikišo iš odos.

„Krūtų implantai išlindo iš odos, nes operaciją atliko neapmokytas personalas. Buvo ir asimetrinis akių pakėlimas: viena akis – aukštai, kita – žemai“, – sakė plastikos chirurgas Gregas DeLangas, gydęs kai kuriuos pacientus.

Kitas gydytojas advokatams pranešė, kad „niekada nematė nieko panašaus“.

„Moteris turėjo didelę žaizdą pilve, riebalų nekrozę, bambos išvaržą ir krūtų asimetriją. Ji galvojo apie savižudybę“, – teigė gydytojas.

Kitas chirurgas sakė, kad pirmą kartą pamatęs pacientę „beveik apalpo“ „dėl sunkios jos būklės po riebalų nusiurbimo“.

Sulaikymai įvyko po to, kai kelios aukos vietos Sveikatos departamentui pranešė, kad po procedūrų, kurias atliko 51-erių Adley’us DaSilva, 41-erių Kiomy Quintiana, 74-erių Fermal’as Lee Simpson’as ir 52 metų Dianne Linda Millan, ieškojo korekcinio gydymo pas kitus chirurgus.

Tyrimas pradėtas 2022 m. gegužę, likus maždaug metams iki klinikos uždarymo.

Pacientams buvo atliktas riebalų nusiurbimas, braziliškas sėdmenų pakėlimas su riebalų perkėlimu, pilvo plastika ir krūtų didinimas. Šios operacijos kainavo nuo 6,8 tūkst. iki 22,9 tūkst. dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ėda

ėda portretas
ėda visokį šlamštą, o po to nusiurbk riebalus. Pas mus tokių irgi nemžai.

Ten

Ten  portretas
Buvo stalius iš kowno

Vita

Vita portretas
Kai nemyli savęs už tai taip ir gaunasi.Ką norėjo tą ir gavo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių