40-ojo gimtadienio proga princui Harry – įspūdinga velionės močiutės dovana

  • Teksto dydis:

Princas Harry šių metų rugsėjo 15-ąją minės 40-ąjį gimtadienį ir šio jubiliejaus proga gaus solidžią dovaną, skelbia nypost.com.

Kitaip nei jo brolis princas Williamas, kuriam per svarbų gimtadienį Vestminsterio abatijoje buvo surengtas iškilmingas koncertas, Harry gaus didžiulę piniginę išmoką – taip buvo numačiusi jo močiutė karalienė Elizabeth II.

Elizabeth II savo šeimai į patikos fondą įdėjo 90 mln. dolerių, o kaip vieną iš fondo sąlygų nurodė, kad princas Harry savo dalį gaus, kai jam sukaks 40 metų, rašo „Times“.

Pranešama, kad dviejų vaikų tėvui Harry teks 8,5 mln. dolerių ir tai yra didesnė suma nei atiteksianti princui Williamui, praneša „Mirror“.

„Williamas naudosis didžiuliais Kornvalio hercogystės turtais – privačia nuosavybe, iš kurios finansuojama visuomeninė, labdaringa ir privati karaliaus įpėdinio veikla. Dėl to Harry greičiausiai gaus šiek tiek daugiau nei pusę broliams skirtų 14 mln. svarų sterlingų“, – leidiniui sakė šaltinis.

Ši gimtadienio dovana Harry bus malonus priedas prie Sasekso kunigaikščio ir kunigaikštienės grynojo turto, kuris šiuo metu siekia apie 60 mln. dolerių.

Tokį kapitalą jiems sukaupė keli aukšto lygio projektai, kurių Harry ir Meghan ėmėsi po to, kai 2020 m. pasitraukė iš karališkojo gyvenimo ir persikėlė į JAV.

Vienas iš pelningų, bet Harry giminėje nesutarimus sukėlusių projektų – 6 dalių „Netflix“ dokumentinis filmas, o antrasis – sukrečiančių detalių apie gyvenimą rūmuose atskleidžianti knyga „Atsarginis“.

Neseniai buvo pranešta, kad Harry svarsto galimybę išleisti knygos tęsinį.

Ateityje poros taip pat laukia dideli uždarbiai, nes netrukus pradės veikti naujas M. Markle namų ir interjero detalių prekės ženklas „American Riviera Orchard“, kuris, kaip pranešama, per pirmuosius metus uždirbs milžinišką septynženklę sumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių