Telefoninių sukčių planus pakeitė guvi senolė

Pareigūnai perspėja, kad telefoninių sukčių dienos suskaičiuotos. Vis dažniau policija sulaiko atėjusius grobio aferistus kai mulkinamieji netyli.

Spąstus telefoniniai sukčiai spendė 85 metų kaunietei. Garbaus amžiaus moteriai nesivargindami prisistatinėti policininkais ar kitais pareigūnais ėmė aiškinti, kad dukterėčios sūnus sužalojo moterį.

Nei kiek nepatobulinę scenarijaus, žalos atlyginimui sukčiai paprašė 8 tūkst. litų. Tačiau jų planus pakeitė nenumatyti senolės žygiai.

Moteris sukčiams paaiškino, kad bute, kuriame ji tuo metu buvo tiek pinigų neturi. Čia ji tik prižiūri dukterėčios mamą.

Senolė tikino, kad savo namuose Kauno rajone turi 4 tūkst. litų ir gali greitai atvežti. Sukčiai sutiko su tokiu pasiūlymu.

Moteris išsikvietė taksi ir nulėkė namo. Ten buvusiai dukterėčiai susijaudinusi paaiškino, kad yra daug problemų ir paprašė, kad pastaroji perspėtų visus gimines.

Kai sukčius atvyko pasiimti tūkstančių giminės jau buvo susirinkę. Per tą laiką jie spėjo pasipasakoti policijai.

Nemenkos sumos atsiimti atėjęs nepažįstamas jaunuolis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. 23 metų įtariamasis buvo du kartus teistas, tačiau teistumai jau išnykę.


Šiame straipsnyje: telefoninis sukčius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių