Surišę vilkiko vairuotoją, užpuolikai pavogė krovinį

Antradienio naktį Kalvarijos savivaldybėje užpuolikai surišo vilkiko vairuotoją, Baltarusijos pilietį, ir nuvarę krovininį automobilį pagrobė krovinį.

Užpuolimas įvyko apie 3 val. Salaperaugio kaime kelyje „Kaunas-Marijampolė-Suvalkai“, praneša Marijampolės apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas.

Prie „Medicinos banko“ sustojus krovininiam automobiliui „DAF“, prie vairuotojo 1970 metais gimusui Baltarusijos piliečio I.H. gimusio priėję vyriškiai, grasindami daiktu, panašiu į pistoletą, įsibrovė į krovininio automobilio kabiną, surišo vairuotoją ir nuvairavo krovininį automobilį su puspriekabe į nežinomą vietą.

Čia buvo iškrautas ir pagrobtas krovinys - varinis kabelis, kurio vertė siekia 162 tūkst. 833 JAV dolerių (per 400 tūkst. litų).

Iškrovus ir pagrobus krovinį, apie 7 val. vilkikas buvo nuvarytas į „Orlen Lietuva“ degalinę, esančią Aleksandravo kaime Marijampolės savivaldybėje, kur surištą vairuotoją apie 9 val. surado kito krovininio automobilio vairuotojas ir iškvietė policiją.


Šiame straipsnyje: užpuolimasapiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
varis valdo mus

Čiubaka

Čiubaka portretas
iš kur kaime bankas stovi?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių