Santykių aiškinimosi įrankis - peilis

Peiliai ir toliau lieka pagrindiniais ginklais aiškinantis santykius. Šeštadienį į ligonines pateko penki subadyti žmonės, dar vienas atvežtas sekmadienio naktį.

Kaip praneša Policijos departamentas, šeštadienį, 0.50 val. Palangoje, Saulėtekio tako vieno namų laiptinėje tarp grupės jaunuolių kilo ginčas. Jo metu 20-metis išsitraukė peilį ir smeigė juo dviem metais už save vyresniems konflikto dalyviams.

Abu sužalotieji nuvežti ir paguldyti į Klaipėdos ligoninę. Vienam jų medikai diagnozavo durtinę žaizdą krūtinėje, antram - durtines žaizdas krūtinėje ir pilve.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 1,33 promilių girtumas.

Apie 20.20 val. peiliu švaistytasi ir Molėtų rajone, Suginčių kaime. Čia viename Šakių gatvės namų vyriškis ginčo metu peiliu sužalojo 36 metų svečią. Nukentėjęs dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į Utenos ligoninę, o neblaivus (2,26 promilių girtumas) 45-erių metų namo šeimininkas uždarytas į areštinę.

Apie 22 val. nuo peiliu ginkluotų nusikaltėlių nukentėjo ir Alytaus gyventojas.  31 metų alytiškis aiškina, kad jis buvo užpultas ir sužalotas prie Vilties gatvėje esančios parduotuvės.

Nukentėjęs dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir pilve paguldytas į ligoninę.

Šeštadienio naktį į Šiaulių ligoninę dėl pjautinės žaizdos krūtinėje buvo atvežtas ir paguldytas 30-metis. Vyras medikams ir policijos pareigūnams paaiškino, kad jį apie 1.40 val. Šiauliuose, Žemaitės gatvėje esančiame bute, peiliu sužalojo mergina.

Neblaivi 19-ametė buvo sulaikyta. Įtariamajai nustatytas 1,57 promilių girtumas.

Sekmadienio naktį peiliu subadyto nukentėjusiojo sulaukė ir Vilkaviškio medikai. Į ligoninę atvežtas 23 metų vyras paaiškino, kad 0.20 val. Vilkaviškyje, Birutės gatvės namo kieme, jį užpuolė, sumušė ir peiliu sužalojo grupė asmenų.

Vyras dėl sumušimų ir durtinių-pjautinių žaizdų kūne paguldytas į ligoninę. Įtariamieji ieškomi.


Šiame straipsnyje: sužalotas peiliusmurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių