M.Kuprevičius: A.Skučienė nuskaičiavo mokesčius

Už viešosios tvarkos pažeidimą kaltu pripažintas Marius Kuprevičius teigia vykdysiantis teismo sprendimą ir jam skirtą baudą susimokėsiantis.

„Dar pernai Australijos lietuvis man pervedė pinigus baudoms susimokėti ir aš tai padarysiu“, - portalui 1diena.lt sakė vienas aktyviausių Drąsiaus Kedžio dukters gynėjų.

Anot jo, pernai, prasidėjus byloms bei teismams skyrus baudams  jam ir D.Kedžio pusbroliui Tadui Skučui, vienas Australijos lietuvis pervedė pinigus šioms baudoms susimokėti. Pinigai buvo pervesti į bendrą, tuo metu judėjimo „Drąsiaus kelias“ paskalbtą sąskaitą, todėl tuo metu neiškart suprasta, kam šie pinigai rasti.

Tik po to, kai žinia apie dosnų užsienio lietuvį buvo paskelbta mūsų portale 1diena.lt, apie šių pinigų gavimą viešai prabilo D.Kedžio artimieji.

Apie šį pervedimą sužinojo ir M.Kuprevičius. „Bylos tęsėsi, man tuo metu buvo skirtos dvi baudos, 300 ir 100 litų dydžio. Iš viso man baudoms susimokėti buvo pervesti 400 litų. Sužinojęs tai, paprašiau A.Skučienės man tuos pinigus atiduoti“, - metų senumo įvykius prisiminė M.Kuprevičius.

Po derybų, jam pervesti pinigai buvo grąžinti, tačiau ne 400 litų, o 100 eurų. „Kiek supratau, A.Skučienė nuo manęs nuskaičiavo mokesčius“, - kalbėjo M.Kuprevičius.

Jo teigimu, nors jis gavo ir ne visą jam skirtą sumą, jam jos užteks susimokėti skirtai 300 litų baudai, kuri po penktadienį paskelbto Lietuvos vyriausiojo administracinio teismo sprendimo jau yra neskundžiama.

„Aš tikrai tą baudą sumokėsiu ir pasižadu daugiau nesikeikti bei antstolio velniu nevadinti“, - juokavo vilnietis.

300 litų bauda M.Kuprevičiui buvo skirta už viešosios tvarkos pažeidimą pernai Klonio gatvėje, kai Kėdainių rajono apylinkės teismas nusprendė, jog D.Kedžio dukrą privaloma skubiai grąžinti jos motinai Laimutei Stankūnaitei.

Žmonėms, tarp jų ir M.Kuprevičiui, pasipriešinus teismo sprendimui, mergaitė iki šio gyvena su savo globėja D.Kedžio seserimi Neringa Venckiene, už teisėjų, prokurorų ir kitų asmenų viešus įžeidinėjimus jau ne kartą svarstytos Teisėjų etikos ir drausmės komisijoje ir tik Prezidentės Dalios Grybauskaitės dėka išvengusios mantijos, o tuo pačiu ir neliečiamumo atėmimo.

M.Kuprevičiaus atžvilgiu po Garliavos įvykių buvo pradėti net trys ikiteisminiai tyrimai – viename jų, dėl trukdymui anstoliui atlikti savo pareigas jis buvo išteisintas, antroji byla, dėl neteisėto susirinkimo organizavimo, pritrūkus įrodymu buvo pamiršta net nepasiekusi teismui.

„Aš dabar niekada nesakysiu žodžio „velnias“, nors jis ir yra lietuviškas. Tikrai taip daugiu nesikeiksiu“, - ironiškai kalbėjo M.Kuprevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nika

nika portretas
saunuolis Mariuk :) kalbek daugiau, daugiau apie ta seima suzinosime. Visai LT bus i nauda

nuomone

nuomone portretas
kodel tyli visu siu skandalu kaltininke ir organizatore , teiseja Neringa Venckiene ?! Juk zmogus nukentejo gindamas jos seima ? Tai kodel ji tyli ir , prisidengusi siais gynejais , vaidina didele kankine ? O juk si kose prasidejo ir toliau tesiasi tik del teisejos sukeltu intrigu ? Dabar jau , per zmoniu galvas ir lavonus ''didzioji kankine '' ruosiasi patekti i Seima ? Nejaugi tauta akla ir nemato jos veidmainiskumo ?

siaubas

siaubas portretas
sklinda gandai,kad kedofilu gauja turi daugiau pinigu,nei pedofilu klanas......
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių