Buvusio ministro pirmininko G.Vagnoriaus žentas – teisiamųjų suole

Trečiadienį Vilniaus apygardos teismui nepavyko pradėti nagrinėti nekilnojamojo turto grobikų gaujos bylos. Tarp kaltinamųjų – ir buvusio ministro pirmininko Gedimino Vagnoriaus žentas Antanas Butkus.

32-ejų metų Antanas Butkus ir jo 30-metis brolis Leonas yra suimti. Teisiami dar du kaltinamieji nesuimti. Jurijus Gulevičius ir Olegas Anuškevičius teisme trečiadienį nepasirodė.

Nepasirodę teisiamieji teismui nepranešė, kad neatvyks. Valstybės kaltintojas paprašė kaltinamuosius suimti.

Be teisiamųjų teismo procesas negalimas, todėl bylos nagrinėjimas atidėtas iki vasario.

Valstybės kaltintojo duomenimis, broliai Butkai vadovavo nusikalstamam susivienijimui. Gaujos nariai bandė užvaldyti nekilnojamąjį turtą iš neįgalių žmonių. Kaltinamiesiems inkriminuojami šeši bandymai apgaule ir klastojant dokumentus užvaldyti svetimą turtą.

Net penkis kartus teistas Antanas Butkus yra Gedimino Vagnoriaus dukros Redos Vagnoriūtės trijų vaikų tėvas, A.Butkus su R. Vagnoriūte gyveno nesusituokęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

negarbė

negarbė portretas
eik tu sau,nu ir išsirinko dukrelė-ir dar vaikų aferistų pridarė.Gavo Vagnorius dovanėlę-na bet nieko nuostabaus,kai neprieini valdzioje daryti nusikaltimus,reikia juos daryti kitur tik skirtumas,kad valdzioje visi nusikaltimai legalizuoti.

ttt

ttt portretas
neįteisinęs net santuokos----koks čia vyras...,o juo labiau žentas...

adulis

adulis portretas
pats laikas virve muilu istepti,ner tvarkos kitaip..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių