Mes iš pogrindžio valdom pasaulį

Noriu pasakyti ačiū veikėjams iš TV3 dėl to, kad mane pavadino prieštaringos reputacijos žmogumi. Jie taip vadino ir mirusį Lietuvos Prezidentą Algirdą Mykolą Brazauską, kurį gerbiu kaip vyrą. Didžiuojuosi, kad per jo gimtadienį spėjau jam pasakyti: ne tas vyras, kuris suvilioja moterį, o tas, kuris užmauna vestuvių žiedą.

Prezidentas nebijojo iškrypėlių lojimo. Jie net patys prasitarė, kad prie A.M.Brazausko nelipo jokios šiukšlės, kurios buvo pilamos ant jo.

Dar labiau gerbiu A. M.Brazauską už tai, kad nustojo meluoti tautai ir atsisakė stabo – barikadų prie Seimo. Nežinau, kas išdrįstų tai padaryti šiandien. Todėl noriu eiti toliau – atskleisti tiesą ir pats daug sužinoti.

Keista, trečią kartą šmeižto organizatoriai neatsako į klausimą: kaip prieš 15 metų su ta pačia šutve buvo bandyta sufabrikuoti bylą Ūkio bankui išplėšiant pinigus iš banko darbuotojų. O dabar – nepavyko ir, turbūt, dėl to siunta. Kad nepasikartotų tokia situacija ir šiandien gailiuosi, kad tada neatidaviau kasetės originalo, kurio labai prašė policijos darbuotojai. Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą: žmonės iš kitos pusės pamatė visos gaujos – vadinamųjų nepriklausomų ekspertų, profesorių, politologų – tikrą veidą. Teisingai sakoma, kad anksčiau popiežiaus istorikai neleido rašyti teisybės, o dabar tą patį daro profesoriai. Tai naujųjų čekistų braižas.

Pasirodo, ir TV3 direktorė Laura Blaževičiūtė neturi sąžinės – ji atsiuntė man laišką, kad aš grasinu jos šeimai. Matyt, toks visų jų stilius. Nesuprantu, kodėl jie nesikreipė į policiją.

Tiesa, tris kartus pasakiau, kad ji neprotinga, jei dalyvauja tokioje kompanijoje. Kaip tame anekdote: „Ką, aš meluoju? Tai ką, aš loju? Tai ką, aš šuo? – klausia vyro įsižeidusi žmona. – Mama, jis mane pavadino kale“, – skundžiasi savo motinai.

Slaptai viską įrašinėja ir slaptai filmuoja, kaip tikri provokatoriai pažeidinėja įstatymus. Apie sąžinę, moralę ir kultūrą jau nešneku.

Čia ne gauja, o melo ir šmeižto fabrikas, į kurį buvo įtrauktos ir valstybės įstaigos, televizijos kanalas, saugumas. Todėl tokius darbuotojus, dirbančius ne valstybei, o užsakovams, išmeta iš darbų. Paskui jie mitinguoja ir veržiasi į politiką.

Negalvojau, kad pas mus tiek daug iškrypėlių. Jie veisiasi kaip tarakonai. Aš siūlau jiems sukurti atskirą partiją, o pirmininku paskirti R.Murdochą.

Juokinga, kad nepaprastas generolo laipsnio vilkas užsidėjo avinėlio kailį ir verkia, guodžiasi kaip nekalta mergaitė mužikei.

Anksčiau maniau, kad čia tikrai protingi vyrai užima tokias pareigas, todėl negalėjau patikėti, kodėl jie imasi visokių aferų ir melo prieš savo tautą. Tačiau pažiūrėjau šitą programą, kurioje mane visi nori parodyti tai durneliu, tai nekultūringu žmogumi ir supratau, kad turėjau reikalą su žemo lygio žmonėmis.

Su Rūta Grinevičiūte aišku – tiesa jai netinka, jos tokia profesija. Bet kad taip generolas supermenas-čekistas meluotų kaip boba... Už tai tokie primityvūs pirmuonys reikalingi visoms žvalgyboms.

Aš dar kartą „prasukau“ pokalbį – teisybės tik 3 žodžiai. Galiu pakartoti, kad jūs taip negyvensit, negyvensiu ir aš, ir žmonės taip negyvens, todėl kad užtenka 22 metus girdėti jūsų melą. Jums reikia groti ne „Murką“ kaip vagims, o kaip tikriems banditams:

Kiek aš jų papjoviau,

Kiek jų nužudžiau

Šalį nukankinęs –

Debilu su antpečiais tapau.

P.S. Čia ne aš rašiau, čia mano sąžinė rašė.

Nuotraukose: R.Murdochas, G.Vainauskas, M.Laurinkus, B.Genzelis, V.Kvietkauskas, L.Blaževičiūtė, R.Grinevičiūtė.


Šiame straipsnyje: Vladimiras Romanovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nepagarba

nepagarba portretas
kaip skaityti teksta kai reklama neleidzia to padaryti tiesiog puse jo uzdegta.

Pinokis

Pinokis portretas
Žmogau, baik tuos savo eilėraščius rašyti. Ar nesupranti, kad jie skiedalas. Kas dėl AMB - tai jis korupcijos pradininkas Lietuvoje. Dėl skonio nesiginčijama. Dirbi savo darbą ir dirbk. Kam tau tie televizoriai, kam ta partija ???

fannuo86m

fannuo86m portretas
kiekvienas daktaras pasakys kad atejus pavasariui psichines ligos paumeja :D o Zalgiri irgi svedai nuvare ?:D ar savas iskrypelis ????
VISI KOMENTARAI 83

Galerijos

  • Š. Vaitkus: padiskutuokite, kokia būtų jūsų nuomonė?
    Š. Vaitkus: padiskutuokite, kokia būtų jūsų nuomonė?

    Palangos ir Šventosios paplūdimiuose esantys laikinieji prekybos įrenginiai (paviljonai) turi būti šiuolaikiški, estetiški bei derėti su aplinka. ...

    6
  • (Ne)amžina meilė
    (Ne)amžina meilė

    Kai vaikų darželyje ištinka pirma meilė, reikia įrodyti savo garbinamam objektui, kaip stipriai myli. Pavyzdžiui, jei myli X, šiukštu negali draugauti su Y. Nelogiška? Betgi meilė! O jei ne: susirink žaislus ir eik iš ...

  • Vienas didelis susitepusių kregždučių lizdas, unikali rūšis
    Vienas didelis susitepusių kregždučių lizdas, unikali rūšis

    Lietuvoje dangų raižo ne viena kregždžių rūšis. Nuo seno lietuviams tai buvo artimas, net šiek tiek šventas paukštis. Mūsų senoliai tikėjo, kad būtent kregždės apsaugos nuo gaisro ar žaibo. Matyt, alegoriškai tai...

    156
  • Amorfinės masės virpesiai
    Amorfinės masės virpesiai

    Tai prasidėjo 1928-aisiais mūsų Viešpaties metais, kai Rusijoje užgimusi, Kremliaus nomenklatūros koridoriuose nupenėta milžiniška, raudona, virpanti amorfinė masė nuo išpuoselėto pagurklio krentančiais prakaito lašeliais...

    3
  • Urvuose
    Urvuose

    Ar politikas, norintis įsidarbinti eurokomisaru, turėtų paaiškinti rinkėjams, kodėl jis to nori, kodėl mano galintis eiti tokias pareigas, kokius rinkėjams aktualius planus tikisi įgyvendinti dirbdamas ir kaip tuos planus įgyvendins? Turbūt pr...

    1
  • Dramblys Kremliuje
    Dramblys Kremliuje

    Yra tokia angliška metafora – dramblys kambaryje. Ji reiškia didelę problemą (maždaug dramblio dydžio, o kartais ir didesnę), apie kurią paprastai niekas nenori kalbėti, nenori jos matyti, žinoti ir apskritai ją ignoruoja. ...

  • Šunys mielesni už motiną?
    Šunys mielesni už motiną?

    Niekaip negaliu rasti paaiškinimo, kodėl žmonės labiau myli gyvūnus, ypač šunis, o ne vieni kitus? ...

    9
  • Rūbo ir proto tandemas
    Rūbo ir proto tandemas

    Prezidento rinkimų kampanijai JAV vis labiau intensyvėjant, pagrindiniai jos dalyviai traukia vis aštresnius (žodžių) kardus, atsakinėja į senus klausimus ir dalija naujus pažadus. Atrodytų, rimtesnės akcijos nei galingiausios pasaulio valstyb...

    2
  • Vietoj kryžiaus – kryželis
    Vietoj kryžiaus – kryželis

    Kultūros ministerija kartu su biudžeto pinigus beriančia komisija jau laukia linksmųjų siūlymų, kam skirti 2024 metų Lietuvos nacionalines kultūros ir meno premijas. ...

    8
  • Žuvies skonio vištiena
    Žuvies skonio vištiena

    Seniau kaimo žmonės, norėdami nusifotografuoti, prašydavo: „Nutrauk mane.“ Keistai, ar ne? Betgi ir fotografas Rimantas Petrikas, sukūręs įspūdingą kaimo žmonių portretų seriją, sakydavo: „Koks žmogus yra, tokį jį ir nut...

Daugiau straipsnių