P. Gražulis: leiskit mane į Ameriką ieškoti N. Venckienės

Ketvirtadienį Seimo narys Petras Gražulis kreipėsi į Seimo pirmininką Vydą Gedvilą, prašydamas leisti jam vykti į JAV ieškoti pradingusios kolegės Neringos Venckienės.

„Dėl nesuprantamų priežasčių Generalinė prokuratūra nepaskelbė N. Venckienės tarptautinės paieškos, o mano turimais duomenimis N.Venckienė gali būti Jungtinėse Amerikos Valstijose. Prašau Seimo pirmininko mane komandiruoti į Ameriką ir padėti nustatyti Seimo narės N. Venckienės buvimo vietą“, – išplatintame pareiškime teigė P. Gražulis.

Spėliojama, kad N. Venckienė su sūnumi šiuo metu yra Čikagoje. Tačiau šio gando N. Venckienės sutuoktinis A. Venckus nepatvirtino.

„Gal Generalinė prokuratūra nenori jos surasti? Galvoju, gal tada man asmeniškai reikėtų imti aiškintis. Tokie detektyviniai dalykai man įdomūs. Tai, ko nepadaro Generalinė prokuratūra, padarysiu aš. Gal mes, Seimo nariai, geriau atliksime ikiteisminį tyrimą nei prokurorai“, – portalui kaunodiena.lt dėstė P. Gražulis.

Pasitikėjimo, pasak P. Gražulio, jis nestokoja todėl, kad jam itin sekasi surasti pamestus daiktus. „Miške buvau pametęs telefoną. Jo pasigedau tik po pusdienio. Ir sugebėjau rasti – buvo į krūmus įkritęs. Gal taip pat gerai sektųsi ieškoti ir žmonių?“ – užsidegęs svarstė P. Gražulis.

Pasiteiravus, kaip Seimo narys ieškotų pradingusios kolegės, jis teigė Čikagoje, kur galimai slepiasi N. Venckienė, turįs daug ryšių.

„Ten gyvena mano brolis, taip pat ten turiu kitų artimųjų, pažįstamų, dažnai su jais susiskambinu. Be to, naktį gavau labai įdomų laiškelį su nuoroda, kur galėtų būti N. Venckienė. Tą nurodytą asmenį tik reikėtų gudriai apklausti", – pasakojo parlamentaras.

P. Gražulis tikina, kad jo nesustabdytų net kalbos barjeras, mat jis angliškai vos susikalba.

„Susirasčiau žmonių, kurie gerai kalba angliškai ir kurie padėtų. Ir pats žinau vieną kitą anglišką žodį“, – sakė į pėdsekio rolę įsijautęs Seimo narys.

Jis įsitikinęs, kad paieškos ilgai neužtruktų. „Gal per savaitę N. Venckienę ir surasčiau“, – nesikuklino politikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AR NEBUTU LAIKAS

AR NEBUTU LAIKAS portretas
Pradeti viesinti ir bausti visas politines kiaules,kruvinais keliais prikriuksejusias prie valdzios lovio !?

gaila

gaila portretas
anksciau labai patiko Grazulis, po nesuskaiciuojamu pabegimu is sales, kai reikia balsuoti , visai nebepalaikome Grazulio, tikras veidmainiukas :(

gražuoliuk

gražuoliuk portretas
nusenai ir pezi nesąmones , na užtenka šokinėti kaip pilypui iš kanapių .paistalas ir tiek
VISI KOMENTARAI 77

Galerijos

Daugiau straipsnių