TS-LKD prezidiumas aptars kandidatų sąrašo formavimą Seimo rinkimams

Trečiadienį posėdžiausiantis Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) prezidiumas ketina diskutuoti apie kandidatų sąrašo formavimą artėjantiems Seimo rinkimams bei pirminį kandidatų sąrašą vienmandatėse apygardose.

Kaip skelbiama darbotvarkėje, prezidiumo metu konservatoriai spręs dėl pirminio kandidatų sąrašo dalyje Seimo rinkimų vienmandačių apygardų sudarymo, taip pat reitingavimui teikiamo abėcėlinio kandidatų sąrašo tvirtinimo.

Iš viso reitingavimui pateiktame sąraše – apie 200 konservatorių pavardžių, iš kurių į galutinį daugiamandatės apygardos sąrašą pateks tik 141.

Kaip anksčiau yra teigęs TS-LKD partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis, spalį vyksiančių Seimo rinkimų kandidatų sąrašo lyderio pozicijoje jis matąs premjerę Ingridą Šimonytę.

„Aš pakartojau, kad premjerė Šimonytė gali tą daryti tinkamiausiai“, – po gegužės pabaigoje vykusio TS-LKD Prezidiumo posėdžio žurnalistams sakė G. Landsbergis.

Jo teigimu, vykusio Prezidiumo metu prieštaravimų tokiems svarstymams neišgirdo.

Klausiamas, ar nemato savęs lyderio pozicijoje, G. Landsbergis patikino „nematąs galimybės“ vesti sąrašą į Seimą. Anot jo, tai turėtų daryti partiečiai, kurie kitąmet pretenduotų perimti partijos pirmininko postą.

Seimo rinkimai vyks 2024 metų spalį.­­



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rudeni Tautai!!!

Rudeni Tautai!!! portretas
IRA paskutinius SANSAS atsikratiti konservais laisves partija ir kitais senais BEBRAIS!!!!!

LIETUVA!!!!

LIETUVA!!!!  portretas
BE KONSERVATORIU!!!!!!

Tvartelis

Tvartelis portretas
Zmones, nebalsuokite uz konservus. Tai kremliniai uzslaptinti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių