Teisėsaugos veiksmai „darbiečių“ būstinėje – tiriant 500 tūkst. eurų pasisavinimą EP

Grįžti į straipsnį

nu

nu portretas
cia jau kaip anegdotas, zvelgiant i siu dienu aktualijas. 0.5 milijono EP tai tas pats kaip is LT pensininko pavogtum 2 centus. Cia jums ne 30 milijonu is LT pensininku fondo.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Šalin rankas nuo mano mylimos partijos.

GEROVĖS valstybėje nieko naujo

GEROVĖS valstybėje nieko naujo portretas
- tai tik globalių aferų tęsinys: nuo pavogtų tūkstančių iki šimtų tūkstančių - pusės milijono - kelių milijonų - dešimčių milijonų ir t.t.t... Valdo apgavikai, vagys, aferistai, organizuotos grupuotės, stambaus kapitalo šulai, kuriems uoliai talkina ,,teisėsauga", ,,teisėtvarka" ir visos spectarnybos... O tie ,,teisėsaugos veiksmai tiriant..." baigiasi niekuo - kapų tyla, kuri geriausiu atveju tik kitų rinkimų proga vėl prikeliama iš numirusių...

Anonimas

Anonimas portretas
rikimai arteja tai lansberginas pradeda dergti ant visu nepatogiu kelia apdulkejusias bylas smeizia maiso su purvais --o kur somonytes nleisti milijonai i kanalizacijas kur issvaistytti pinigai neaiskioms labdaroms t t ji gi sventoji

Plykis

Plykis portretas
Udmortos knezius stabdo veikla dp. Jaucia kad galas. Ziurkes pakieka skestancia parcija!

Cha,

Cha,  portretas
Kacapėlis galvojo, kad ten kaip tvorinio pavlovskio sudėliota temidė, ten vsio zakonno politbandžiams... Pi z diec pagaliau atėjo. Vokeliais, otkatais, juodąja buhalterija apvogtųjų godos davė rezultatų

LT realijos

LT realijos portretas
Parodykite nevagianti partini balvona! Juk partines bandos tam ir sukurtos, o i jas stoja arba visiski lopai arba kiaulienos smotai.

priedanga

priedanga portretas
...nuo vieno teismo jam buvo ir klinikos. Atseit, blogai pasijuto Kėdainiuose prieš posėdį Vilniuje, tai pats sėdo prie vairo ir naktį atvairavo iki Kauno. O ryte paslaugios docentės ir vieno profesoriaus pašonėje išsišiepęs sėdėjo, atseit jam buvo spaudos konferencija surengta. Ta docentė šiandien jau profesorė, praeitą vasarą iš mero rankų ordiną gavo...Antroj ligoninėj viena iš direktoriaus pavaduotojų yra "moksladraugė" - jau nepriklausomos Lietuvos laikais baigė Maskvoje tą pačią akademiją, kurios baigimo diplomą Uspaskis "netyčia pametė"...Kažin ar daug Kauno neeilinių medikų dar liko toje partijoje iš tų laikų, kai Kėdainiuose "ledais lijo"?

sitas ir i ji panasus

sitas ir i ji panasus portretas
tautai numes porcija ledu ir tauta susileis is laimes.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Prisišampanavo.

p;arodykite man saziniga verslynyka

p;arodykite man saziniga verslynyka portretas
As busiu labai pamalonintas is jusu puses.

sustokite meluoti.

sustokite meluoti. portretas
Aš netikiu žiniasklaida. Geriau parašykite, kaip ten gyvuoja kažkokie lošėjai, kurie "pralošė" milijardus. Tai labai bus įdomu skaityti.

Žmonių kvailinimas

Žmonių kvailinimas portretas
tie , kurie rašo tegul įdedą tų procesų veikėjų vardus , pavardes ir dokumentus. Nes čia yra toks str. Tiesiog tik durniams apkvailinti. Arba nukreipiamais nuo vos ne< pavogtų milijardų

Kiek

Kiek portretas
nauju sarsalu,kad tik uztemdyti Vytauto Didziojo,KGB stukaciaus,byla!

Mano nuomone

Mano nuomone portretas
Na jeigu vogti, tai reikia vogti nors pusę milijardo,kAIP VILNIUJE ,o kas čia? IR DAR NEĮRODYTA. Yra pavyzdys Vilnius, gi reikia vogti ne milijonais, o milijardais. Tai būsi laisvėje ir dar saugomas.

skaičiai

skaičiai portretas
Daug mažiau nei 70 milijonų, tai tik pusė milijono.

Tikrai

 Tikrai portretas
Prieš rinkimus vis išlenda "šimtmečio" senumo nusikaltimai, kur dingo "lošėjas" su keliasdešimt milijonų, matyt konservatoriai jau paslėpė...

Viskas

Viskas portretas
Anksčiau ar vėliau turi pabaigą, tas ruskis uspaskich vogė be jokių ceremonijų, o tūkstančiai glušių balsavo už jį. Tai gal dabar avinų ir ruskių garbintojus mes akivaizdžiai galėsime vadinti išdaviko garbintojais .Bet kas keisčiausia kad socdemai ir libervatoriai viską matė ir nėra pasakę blogą žodį ruskiui ir jo partijai.

keidanskas

keidanskas portretas
Uspaskis visą laiką netiko valstybės sistemai ir progai pasitaikius,jį su ES prokurorų pagalba,prigriebė.Špygų jiems jau neberodė žmogus,nes suprato,kad pusė milijono ne 40 ir su tokia menka suma niekaip nebeišsisuks.

--> Išvada

--&gt; Išvada portretas
Eilinis konsevatos pseudopatrioto verkimas myžant į batą. O kodėl jokia mūsų šalies teisėsauga tiek metų nesusirūpino šiuo ruskiu, kodėl jis politikoje, kodėl EU, kodėl neprisikabino prie jo verslo Lietuvoje, pagaliau kodėl jis ne savo gimtuose namuose už Uralo??? Gal todėl, kad jis čia Lietuvoje savas prie bendro lovio ir tesugebam pavaitoti... oi koks jis blogas, oi oi oi koks negeras ruskis. :)

Tokia

Tokia portretas
suma girtekos vagia kasdien iki pietu is savo slavu ir azijatu vergu.

Visose

Visose portretas
bustinese seniai butini tokie veiksmai! Tik geriau,kad juos atliktu ne Lietuvos institucijos.

Išvada

Išvada portretas
tiktai pilnas beprotis gali balsuoti už dzarba parcija ir visą jos gaują

Tik

Tik portretas
Visiškoje šiknaskylėjė ugalovnikas gali suburti legalią gaują partiją

Tikrai

Tikrai portretas
Nustebau, kad ir šį kartą šis politikas pasielgė, kaip verslininkas - kaip uždirbti ir, panašu, neteisėtai kuo daugiau pinigų. Būčiau nenustebęs, jeigu teisėsaugos struktūros būtų tyrimą sustiprinusios kitokia politiko veikla. Apie tą veiklą kai kas kalba. Bet gal netiesą kalba arba atitinkamos teisėsaugos sruktūros kol kas neturi pagrįstų duomenų, vertų priimti kitokius veiksmus nei šiuo metu imamasi. Juk žinome, kad pakalbėti ir apkalbėti turi galimybę daug kas. Ir tą daro daug kas su pasimėgavimu. Išvada darau iš pasipylusių komentarų po šiuo straipsniu.

O kaip

O kaip portretas
Šimonytės suklastoti el.balsai? Čia ne nusikaltimas? Jeigu visa teisėsauga visa vyrausia rinkimu komisija ignoruoja toki nusikaltima tai naikint nfik visus tuos elektroninius parašus balsus ir dokumentu tvarkimus Antai amerikonai iki dabar rinkimuos skaičiuoja rankiniu būdu ir neprisigalvoja jokiu durnu naujoviu

Rūtenis

Rūtenis portretas
Gerai trolinu šiandien,padėkit like.

Anonimas

Anonimas portretas
ši partija turi patirti vogt dydeles sumas išlys sausi vėl.

Žingeidus

Žingeidus portretas
O ar kartais tame biznyje nedalivavo viena moteriškaite iš Kedainiu, kuri dar nelabai senai moke lietuvius gyventi ne taip kaip Europoj...juk jos verslas neatsirado iš niekur?

AgurkoGeitas

AgurkoGeitas portretas
Negi pagaliau iki agurko prisikas ? Negi agurkas pagaliau gaus realų teistumą su realia „kaliūze“ ? Ar vėl agurkas antrą kartą lėks slėptis į ruZzkyną ?

Anonimas

Anonimas portretas
Be žodžių,ir vėl tas pats kaltinamasis,bet niekaip nepakaltinamas...Ir kodėl? Gal todėl,kad rusas.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Ruskis gal pagaliau prieis liepto galą, bet jau Europos prokuratūros pagalba, bet tikrai ne Lietavos, nes kaip mūsų teisėsaugai jis buvo per kietas riešutėlis, kaip antai, 5 metus buvo paieškomas, visur skalambijo- gal kas matėte, padėkite surasti, kai tuo tarpu naglas ruskis buvo Maskvoje, o kai sugrįžo, tai kaliūzėje pabuvojo lygiai per 1 naktį, kurią praleido skaitydamas niekaip neperskaitytą knygą, o ryte išėjo į laisvę ir po 10 metų bylinšjimosi ruskis tegavo tokią niekingą piniginę baudą, kuri prilygo jo vieno gero pasisėdėjimo vyno bare kainai. Dabar tik visas tikėjimas Europos prokuratūra, nes mūsų teisėsauga pati nuvalė ruskiui batus ir dar su rankove nublizgino, o ruskis atsidėkodamas nusispjovė į geradarių pusę. Va taip ir gyvenam vargais apėję ir taip toliau toliau tramdome ir murkdome vargšus parduotuvės maišelių vagis.

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Atimti pilietybę ir na rodinu.

Galerijos

Daugiau straipsnių