S. Starkutei dėl santykių patarė mama: atskleidė nepakankamai protingų vyrų ženklus

  • Teksto dydis:

Modelis Simona Starkutė – drąsi moteris, be užuolankų kalbanti apie tai, ko nori ir – ypač – nenori. Šeimos nesukūrusi gražuolė be užuolankų sako – išlaikyti vyro niekada nenorėtų ir net nesupranta tokio klausimo. Kalbėdama apie tai, ką mano apie potencialių kavalierių finansinę padėtį, S. Starkutė sako, kad vyrai, negebantys nešti finansinės naštos, yra tiesiog nepakankamai protingi.

S. Starkutė – vienas garsiausių visų laikų Lietuvos modelių. Moteris yra sakiusi, kad kadangi būdama labai jauna ant savo pečių nešė didelę atsakomybę, dabar nori pagyventi sau ir dėl savęs.

Paklausta, ar tiesa, jog ji nenorėtų gyvenimo susieti su neturtingu vyru, moteris to neneigė.

„Nenoriu to, bet niekada negali žinoti, kas atsitiks. Šiandien turtingas – rytoj neturtingas. Bet, kaip sakė mano mama, ieškok ne turtingo, o dosnaus“, – juokėsi gražuolė.

Jei vyras sugeba uždirbti tik minimumą, aš jį laikyčiau labai neintelektualiu ir labai neprotingu.

Anot moters, ji yra draugavusi su vyriškiu, uždirbusiu mažiau už ją. Modelis pripažino, kad tokia situacija jai nepatiko.

„Jei vyras sugeba uždirbti tik minimumą, aš jį laikyčiau labai neintelektualiu ir labai neprotingu“, – atviravo S. Starkutė.

Gražuolė sakė, kad ne veltui gamtoje patinai atsakingi už išgyvenimą.

„Iš gamtos toks dalykas atėjęs, kad liūtai, vilkai neša visą laimikį į šeimą. Ne be reikalo yra ta taisyklė, kad vyras turi atnešti mamutą“, – sakė S. Starkutė.

Anot jos, moteris turėtų rūpintis namų šiluma, o vyrui tenka finansinė našta.

„Jei vyras to nesugeba, aš jį laikyčiau nepakankamai protingu“, – atviravo gražuolė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių