Nauja D. Bunkaus draugė S. Pancerevaitė – Londoną savo rankomis ir galva užkariavusi klaipėdietė

  • Teksto dydis:

Nors pramogų pasaulyje kalbos apie verslininko Danieliaus Bunkaus ir Londone gyvenančios Samantos Pancerevaitės santykius sklando jau kelerius metus, jiedu savo santykių nepatvirtina. Savaitgalį vestuvėse Vilniuje kartu lankęsi Danielius ir Samanta dar kartą išsisuko nuo tiesaus atsakymo, kas juos sieja. D. Bunkus pramogų pasaulyje žinomas jau senokai. Samanta mūsų šalyje – ne tokia dažna viešnia. Londone nuo paauglystės gyvenanti moteris ten pasidėjo tvirtą pagrindą po kojomis, didžiuojasi savarankiškai uždirbtais pinigais bei sau susikurtu gyvenimu.

„Noriu turėti savo laisvės pojūtį. Jeigu nors vieną kartą kažkoks žmogus manęs sugalvotų negerbti savo žodžiu ar veiksmu, paimu, apsisuku ant kulno ir išeinu – ir „viso gero“. Man svarbu, kad turėčiau savo ramybę viduje, kad bet kada galiu uždaryti duris iš kitos pusės“, – atviravo S. Pancerevaitė.

Samantą pristatyti modeliu ar grožio konkursų dalyve būtų per mažai, nors pati moteris sako, kad tokiose patirtyse įžvelgia tik teigiamus dalykus. Anot S. Pancerevaitės, dalyvavimas įvairiose veiklose duoda patirties, o patirtis – neįkainojama valiuta norint siekti ir mokytis.

28-erių klaipėdietė Samanta Londone gyvena nuo paauglystės, čia persikraustė su tėvais ir puikiai pritapo.

LNK nuotr.

Dirbti mergina pradėjo vos šešiolikos – nešiojo skrajutes, laikraščius, dirbo drabužių valykloje ir valytoja didžiausiame Londono sporto klube.

„Tai tikrai sunkus darbas. Tie šlapi rankšluosčiai... Kaip dabar atsimenu“, – šypsojosi Samanta.

Anot jos, sunkūs fiziniai darbai paauglystėje išmokė gerbti kiekvieną poziciją – visi darbai yra verti pagarbos.

Būdama aštuoniolikos S. Pancerevaitė įsidarbino privačių narių klube. Jau po kelių mėnesių ji stipriai šoktelėjo pareigose.

„Turiu labai gerą atmintį, o privačių narių klube turi viską atsiminti pagal kliento poreikius“, – atskleidė lietuvaitė.

Samanta pasitikdavo svečius su jų mėgstamais gėrimais prie mėgstamų staliukų, prisimindavo smulkmenas apie vaikus, šeimą. Klientai apmokėdavo kelių tūkstančių vertės sąskaitas ir likdavo be galo patenkinti VIP aptarnavimu. Su šūsnimi čekių Samanta nuėjo tiesiai pas įstaigos direktorių.

„Padėjau tuos čekius ant stalo ir sakau – „man reikia paaukštinimo arba išeinu“, – pasakojo mergina. Po dviejų mėnesių ji turėjo savo biurą ir pardavinėjo privataus klubo narystes.

Prabangių Londono restoranų plėtrą ir veiklą prižiūrinti Samanta neslepia, kad mėgsta gyventi gerai, tačiau tokiam gyvenimui užsidirba pati – nuo nieko priklausoma būti nenori.

„Aš dirbu tiek, kiek reikia dirbti. Išeinu tik tada, kai žinau, kad viskas padaryta super gerai. Kitaip dirbti aš nemoku“, – sakė ji.

S. Pancerevaitė tokį gyvenimą, kokį turi, pasistatė pati ir su niekuo pasiekimais dalytis nežada.

LNK nuotr.

„Turiu gan prabangų skonį, mėgstu gyventi gerai, skaniai valgyti, keliauti. Gyvenu viename brangiausių miestų pasaulyje. Visa tai kainuoja. Nesakau, kad yra blogai, jei padeda vyras ar šeima. Bet aš noriu jaustis pilnaverčiu žmogumi ir susimokėti už tai, ko aš noriu“, – šypsojosi Samanta.

Ji pabrėžia – turėti turtingą vyrą tikrai nėra blogai. Svarbiausia būti jam lygiaverte ir netapti išlaikytine.

„Išlaikomos moterys rizikuoja savo žodžio neturėjimu, depresija ir visokiomis kitomis ligomis“, – sakė Samanta.

Daugiau – LNK vaizdo įraše:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių